Изненада! Гергана е бременна, ражда до дни

Барбито на попфолка – Гергана, е в очакване на първата си рожба, пише “Уикенд”. 

Певицата бе забелязана в напреднала бременност да се суети между кабинетите в столична болница, но изглеждала толкоз променена, че е два ли някой от останалите чакащи е успял да я разпознае.
Изпълнителката, която 30 ноември ще отбележи 39-я си рожден ден, била без капка грим. Косата й все така руса, но в друг нюанс, а не както в началото на кариерата. Към днешна дата е значително скъсена и я носи вдигната на небрежен кок. Иначе макар да е в 8-9 месец от бременността си, не е наддала много.
Придружавал я бившият футболист Стойко Сакалиев, с когото са първи братовчеди. Той носел голям куфар, така че нищо чудно да е влязла в болницата, за да ражда.

От 2021 г. Гергана прекрати музикалната си кариера, а няма нова песен от 2018 г.
Напоследък страни и от медиите, но изглежда това е търсен ефект, след като през 2015 г. името й бе забъркано в скандал с плагиатство. Песента й „Твоите думи“, бе свалена от ефир и от интернет, след като „Господари на ефира“ разкриха, че в нея са използвани вокали от революционната песен „Всички те имат танкове“ на младата палестинска певица Шадиа Мансур.
След разразилия се скандал, Гергана се извини на среща с Палестинската асоциация и Арабската общност в България. Тогава в бранша се коментирало, че тя несправедливо отнесла по-голямата част от критиката. Вината й била само в това, че се доверила изцяло на композитора, без да подозира, че е замесена в скандал с плагиатство.
Въпреки това случката нанесе пагубни щети на кариерата й, след което така и не успя да поднови позициите си в бранша и в крайна сметка се наложи да го напусне.
Затова пък очевидно се радва на щастие в личен план към днешна дата./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ал Пачино в 30 факта

Днес, 25 април, рожден ден празнува американският актьор Ал Пачино.  Източник: blitz.bg

Subscribe US Now