Ето коя мацка скочи в леглото на бившия на Михаела Маринова СНИМКИ

Бившата половинка на певицата Михаела Маринова – футболистът Александър Дюлгеров, бе хванат в крачка с новото си гадже, пише “Телеграф”. 

Влюбената двойка отмаря на синьо-зелените плажове на Гърция.
Двойката бе в компанията на още няколко свои приятели и се държеше доста освободено, което говори, че двамата са заедно от по-дълго време.

Футболистът и неизвестната дама се държаха за ръце и прегръщаха почти през цялото време на плажа. Футболистът и приятелката му не изпуснаха момент да влязат заедно във водата, като той не изпускаше от погледа си момичето дори за момент.
Макар и с контузия на лявата вежда, която бе подута и посиняла, Дюлгеров показа добро настроение. Шумната компания се забавляваше на плажа до залез-слънце.

Припомняме, че Дюлгеров имаше дълга и бурна връзка с певицата Михаела Маринова. Двамата споделяха любовта си и бяха неразделни, а всички им предричаха сватба. Съвсем изненадващо за всички звездата на „Вирджиния рекърдс“ сподели, че слага край на връзката им, защото в нея не се чувства щастлива. От тогава до сега играчът на Пирин не споделяше в мрежата снимки с други жени./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Блестящата лятна трансформация на Ема Стоун

Една от най-известните блондинки в Холивуд е прибавила още и още светлина в косите си – стигайки до платинено русо. И в това няма нищо странно, тъй като лятото на “барбикор”, тенденцията, вдъхновена от филма “Барби”, продължава. Ема Стоун отлично знае това и не се колебае да трансформира визията си. […]

Subscribe US Now