Мария Илиева дължи на Сантра щастието си с Междуречки… СНИМКИ

Мария Илиева дължи щастието си в личен план с бизнесмена Александър Междуречки на колежката си Сантра, а любопитната подробност издаде самата тя в скорошно телевизионно интервю.

“С Мария бяхме на плаж, когато те се запознаха. Един приятел ни предложи да излезем, а тя отсече: “Изобщо не ми се излиза!”. Тогава аз дадох зор: “Нещо си се объркала, излизаме на 100 процента!”, разказа Сантра. А според Мария тази среща в обща компания е била случайна, но съдбоносна.
Бившият на Мария Илиева лъсна гол във ваната, натиска се с нейна колежка СНИМКА 18+
“Благодарна съм на човека до мен, че ме забеляза. Защото дава такъв уют и комфорт на душата ми, че се чувствам на най-хубавото място, на което съм била”, споделя на свой ред изпълнителката на хита “Видимо доволни”.

Мария роди двете си деца, които са от различни бащи, в по-зряла възраст, но по думите ѝ не е отлагала този важен за всяка жена житейски етап заради работата си.
“Бях на 39, когато забременях за първи път. Спрямо общоприетите критерии, това си е доста късно. Смятам, че не бива много да се разчита и да се чака последният момент, но така се случиха нещата при мен. Не е било заради страх или притеснение, не е било и конфликт между кариерата и личния ми живот,” откровена е музикалната звезда.
Мария Илиева се омъжи тайно?
В онзи момент най-притеснена за семейното ѝ положение била баба ѝ Грозди. Възрастната жена все я подканяла да си намери сериозен мъж и най-сетне да се задоми, пише “Уикенд”.
 “Моята любима баба, за разлика от майка ми, която е фин и деликатен човек, постоянно ми говореше, че иска да ме види с дете. Казваше ми: “Няма ли някое добро момче за тебе?! Аз много искам да стана прабаба”, разказва с усмивка Илиева.
За щастие, днес певицата се радва на две деца, момче и момиче. С бащата на сина ѝ обаче, нещата не потръгнаха и двамата се разделиха малко преди раждането на бебето. Въпреки че с днешна дата поддържат нормална комуникация в името на малкия Сашко, те дълго време бяха в обтегнати отношения. Точно когато бе най-разочарована от силния пол и бе твърдо решена да остане самотна майка, изпълнителката срещна настоящия си партньор, който е със 7 години по-млад от нея.

Междуречки движи 4 фирми и се представя като бизнесмен, но всъщност е и наследник на милионерска фамилия. Благоверният на певицата e син на покойния Петър Междуречки – бивш кмет на София и дипломат. Илиева многократно е споделяла, че в лицето на актуалния си мъж е на мерила своя идеал.
Мария Илиева и Мариана Попова се сродяват, готвят сватба
“Аз не крия щастието си. Мисля, че щастието трябва да се споделя. Чувствам се прекрасно, обичана… Срещнах най-прекрасния мъж в живота си. Някого, за когото дори не съм мечтала. Тази любов ми върна усещането, че безусловността е възможна, че най-хубавото не бива да остава като мечта и на заден план. Трябва да вярваш! Когато си живял достойно, в някакъв момент ти се случва!”, разказва певицата.

Освен че се грижи за децата си, тя не е загърбила и кариерата. Изпълнителката започна работа скоро след раждането дъщеря си, опитвайки се да съчетава родителството и най-голямата си страст – музиката. Макар че не e с манекенски размери, Мария не ще да се подлага на големи лишения само за да отслабне.
Мария Илиева изля душата си, умили мрежата със СНИМКИ на сина си
“Щастието от загубата на талията е несравнимо. За дълго се разделих с тази талия, но това по никакъв начин не ме смущава. Има ли човек, който може да съди една майка, че е нарушила малко талията си?! Ако има такъв, то той е абсолютен олигофрен!”, ядосва се Мария на критиките към фигурата ѝ./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg