Специалното отношение на Чарлз към Кейт Мидълтън

Още преди да стане крал Чарлз многократно заявява желанието си за “по-скромна” монархия с по-малко церемониалности, и по-малко разходи. С коронацията си той ще се опита да докаже това – поканените гости са много по-малко, използваните дрехи и атрибути за церемонията – рециклирани от стари, а официалното меню е вегетарианско.
Няма как обаче Чарлз да не покани семейството на “скъпата си снаха”, както самият той се е изказвал за Кейт Мидълтън. Според Daily Mail цялото семейство Мидълтън са гости на коронацията.
Това означава, че ще видим родителите на принцесата на Уелс Майкъл и Керъл Мидълтън, сестра й Пипа и брат й Джеймс на тържествената церемония в Уестминстърското абатство.
“Те са семейството на бъдещата кралица, така че е тяхно право да са там”, коментира източник на вестника.
Родителите на Кейт Мидълтън са чести гости на кралското семейство. Били са канени в двореца Сандрингам, присъствали са на тържествата за Платинения юбилей на Елизабет Втора, както и на погребението на кралицата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Роман Полански се срещна с жената, която някога е малтретирал сексуално

Редица обвинения са отправяни през годините към известния режисьор Роман Полански. Към него са заведени дори дела за сексуално посегателство, за едно от които той e признат за виновен. Още през 70-те години на миналия век режисьорът е осъден за изнасилването на 13-годишната тогава Саманта Гаймър. След обвиненията режисьорът бяга […]

Subscribe US Now