Притеснителното здравословно състояние на Хълк Хоган

Със сигурност всеки фен на кеча си има списък с кечисти, които според него са най-велики. Напълно убедени сме и в едно нещо – че в голяма част от тях присъства и Хълк Хоган. В кеча Хоган може и да остави трайна следа с постиженията си, но в личен план нещата не вървят кой знае колко гладко за Тери Болеа, както е истинското му име.
Приятел на кеч суперзвездата Хълк Хоган сега разказва, че той е загубил усещане в долната част на тялото си след операция на гърба и е трябвало да използва бастун, за да ходи. 69-годишният Хогън претърпява неизвестна процедура, при която са отстранени някои от нервите на гърба му.
Допълнителни подробности за операцията не са споделени и не е ясно дали увреждането на краката на Хоган е постоянно или временно. Той сподели своя снимка на събитие в понеделник вечерта, на която изглежда, че стои без чужда помощ, което предполага, че се възстановява.
Легендата на WWE Кърт Енгъл разкрива за болестта на своя дългогодишен приятел в своя подкаст преди броени дни. Той раказва, че Хоган не може да усети нищо от кръста надолу, но че сега ходи с бастун, което предполага, че може би има надежда за подобряване на състоянието му. Новината идва, докато светът на WWE се подготвя за WrestleMania, най-голямото събитие за годината, където много емблематични фигури в кеча – като Хогън и Енгъл, често се появяват.
“Той имаше прекъснати нерви от долната част на тялото си, затова не можеше да усети нищо от кръста надолу. Така че той трябва да използва бастуна си, за да се разхожда. Мислех, че използва бастуна, защото има болки в гърба. Не го боли, просто не усеща нищо. Това е доста сериозно, човече”, разказва Енгъл. Хълк Хоган не е говорил публично по въпроса и няма яснота дали операцията е била успешна и как се чувсва в момента.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Готови за сватба! Елица и Алекса разкриха, че... СНИМКИ

На прага на новата година Елица и Алекса разкриха, че вече са почти готови с организацията за сватбата си, а събитието се очаква да разтърси родните хайлайф среди с мащаба си. Риалити героите, на чиято любов стана свидетел цяла България по време на участието им във формата “Игри на волята”, който […]

Subscribe US Now