Екстра Нина изненада с неочакван пробив в чужбина ВИДЕО

Легендарната поп фолк певица Екстра Нина изненада доста приятно феновете си, като направи неочакван пробив на турския пазар, където, както знаем, редица родни изпълнители се ползват с голямо уважение.

Изпълнителката от години живее в южната ни съседка и явно там се чувства далеч по-комфортно, за да продължи да развива музикалната си кариера, като прави песни за турската публика.
Помните ли певицата Естра Нина? Сполетя я голяма трагедия
“В Турция ще се казвам Нина Димитрова и работя с фирма Arpej Yapım, които съдействаха за качването на клипа ми в най-големия турски канал в ютюб netd müzik”, споделя певицата.

За музиката и текста на сингъла си Екстра Нина е заложила на  Ender Çalışkan, аранжимента е поверен на Serdar Seçme, а режисьор на видеоклипа е Utku Çılgın.
Наша фолк звезда снима филм с Али Ръза от “Листопад”
Наскоро появата на Екстра Нина в рейтингово турско шоу предизвика и голямо медийно внимание, така че, както се казва, тя е на точното място в точното време.
“Подготвям още песни за турския пазар. Вчера гостувах за пореден път и в шоуто на Фарук Йълмаз по най-гледаната турска телевизия на Балканите специално – Tek Rumeli TV”, добавя още тя./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Елвира от "Ергенът" се съблече на Малдивите СНИМКИ 18+

“Ергенът” свърши, но популярността на девойките, участвали в него, май тепърва ще ескалира – поне дотолкова, доколкото самите те правят всичко възможно, за да приковават вниманието от социалните мрежи към себе си. Направи го дори и Елвира, която стана известна с това, че е влязла девствена в риалити формата. Както […]