Шокиращи подробности за напускането на Филип Буков от “Сървайвър”

Както вече ви информирахме, наложи се Филип Буков да напусне екстремното шоу “Сървайвър” доста рано, заради установени сърдечни проблеми. Точно те предизвикаха истинско изумление сред феновете на актьора, който бе сочен и от мнозина в мрежата за фаворит за спечелване на тазгодишното риалити.

Да, ама съдбата реши друго за него, поне засега. Проблемите със сърцето изненадаха мнозина, тъй като Филип Буков води доста здравословен начин на живот, спортува всеки ден и поддържа завидна физическа форма.
Филип Буков с първи думи от болницата след преживения ужас СНИМКА

“Това е типичен проблем със сърцето след изкаран ковид. С времето нервната система, контролираща сърцето, ще се възстанови, но трябва да избягва екстремни натоварвания като “Сървайвър”. Правилно решение”, гласи един от многото коментари след изненадващото напускане на актьора.
Склонни сме да повярваме, тъй като през декември 2020 година Филип Буков се разболя от ковид, като тогава се говореше, че в огнище на зараза се е превърнала снимачната площадка на сериала “Откраднат живот”, в който той участваше. Дали е така обаче, можем само да гадаем.
Филип Буков разкри пред БЛИЦ кое е гаджето му и хвърли всички в шок
Между временно освен Филип Буков, със “Сървайвър” завинаги се раздели и моделката Марго Купър, която си тръгна заради събрани най-малко зрителски гласове (10.166%). Тя беше номинирана заедно с актрисата Снежана Макавеева и ресторантьорката Божана Кацарова, но не успя да запази мястото си и да продължи напред./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво правят заедно Григор Димитров и Пинк

По принцип нищо не свързва (поне привидно) Григор Димитров и Виктория Азаренка с изпълнители като Пинк и Робин Тик. Едните са професионални спортисти, докато другите изпълнители. Но тези четиримата се оказаха добра партия и дори поиграха тенис заедно. Димитров, Азаренка, Пинк и Тик се включиха в благотворителното събитие Desert Smash, което се […]

Subscribe US Now