Кой не дойде на предколедния обяд на Чарлз

Замъкът Сандрингам в Норфолк е мястото, където по традиция кралското семейство прекарва коледните празници. Така беше по времето на Елизабет Втора и за момента поне синът й Чарлз няма намерение да променя това.
Преди да заминаване там, където ще прекара празниците в компанията на различни близки, приятели и официални гости, крал Чарлз е организирал традиционния предколеден обяд в замъка Уиндзор.
Той се е състоял на 20 декември, а самото събитието отново е неофициално, което означава, че от него няма снимки. Затова пък колегите от Hello имат данни за това кои членове на кралското семейство са пристигнали в Уиндзор.
Освен Чарлз и съпругата му Камила, там са забелязани принц Едуард и съпругата му Софи, които от няколко месеца са херцог и херцогиня на Единбург. Заедно с тях е била и 20-годишната им дъщеря лейди Луиз.
Сестрата на краля принцеса Ан също е пристигнала със съпруга си сър Тим Лорънс. Децата на Ан също са сред поканените – синът й Питър Едуардс е придружен от двете си дъщери, а дъщеря й Зара е заедно със съпруга си Майк Тиндал.
Принц Андрю не е забелязан сред гостите. Затова пък дъщерите му принцеса Беатрис и принцеса Йожени са присъствали. Те са придружени от съпрузите си Едоардо Мапели Моци и Джак Бруксбанк.
Изненадващо липсват снимки на принц Уилям, Кейт Мидълтън и трите им деца в Уиндзор по време на коледния обяд на баща му. Дали принцът и принцесата на Уелс са присъствали остава загадка.
Обядът в Уиндзор миналата година беше помрачен от скорошната смърт на Елизабет Втора. Кралицата почина в началото на септември в лятната си резиденция Балморал. А предколедното събиране в Уиндзор беше първото за семейството след затварянето по време на пандемията.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето кой е най-слушаният български артист в Spotify

Някак естествено в края на годината е време за равносметки. И след като вече стана ясно кои са най-слушаните песни в Spotify за 2023 г., вече знаем и кой е най-слушаният български артист в платформата.. Това е VICTORIA, която има над 520 000 уникални месечни слушатели. В края на ноември […]

Subscribe US Now