Кали шокира с лично признание и предизвика нещо страшно в мрежата СНИМКИ

Какво се случва в личния живот на Кали и дали тя не преживява поредното си разочарование, въпреки че доскоро се хвалеше с младо гадже. Това се питат вече все по-често феновете на певицата, която, както е известно, имаше връзка с по-млад от нея пловдивски бизнесмен, собственик на верига аптеки.

Нещо повече! Кали искаше да роди и наследник на младока, нищо, че вече отдавна е многодетна майка. И това вероятно все още е едно от съкровените й желания, но това, което гласи последния й пост, накара феновете й да се стреснат сериозно.
Кали пак се изказа за Глория, но този път…
Той гласи: “Желая ти да намериш това, което в мен така и не видя”. Само че в случая изпълнителката не е нито разочарована, нито разделена с приятеля си, а промотира новата си песен.

Кали нито веднъж не показа любимия си на публично място, криейки го от любопитни погледи, което събуди съмнение дали двамата наистина са истински заедно. Запитана преди време за това, тя отвърна така: “Той не иска да бъде под прожекторите и аз добре разбирам това. Съобразявам се с желанието му, защото за мен е важно да сме заедно и да ни е хубаво, когато сме заедно. А дали хората щели да видят, или не, много важно! Дори е по-добре да не виждат нищо, патила съм си достатъчно през годините”.
Кали проговори за богатото си гадже, призна, че иска… ВИДЕО
Какво точно се случва сега с връзката им и дали младокът наистина си е стегнал куфарите и вече е далеч от Кали, тепърва ще става ясно, вероятно от самата изпълнителка./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Смелото решение на норвежката принцеса Ингрид

Преди няколко дни видяхме норвежката принцеса Ингрид Александра в целия си блясък на гала вечерята по случай 18-ия рожден ден на принц Кристиян от Дания, където зае видно място на масата, на която бяха рожденика и домакинката на събитието – кралица Маргарет. Сега стана ясно, че най-голямата дъщеря на принц […]

Subscribe US Now