Битката на Дрю Баримор – от дъното на алкохолизма до новия връх в кариерата

Само преди броени дни в интервю за The Los Angeles Times Дрю Баримор разказа повече за битката си с алкохола. От там разбрахме, че най-тежкият период за нея е бил след развода ѝ с Уил Копелман от 2016 г.
Свидетел на състоянието на актрисата тогава е била приятелката ѝ Камерън Диас, която споделя, че борбата ѝ е била наистина трудна за наблюдаване. За приятелството на двете актриси People припомнят, че започва, когато 14-годишната тогава Дрю Баримор работи в кафене, което Камерън Диас посещава.
Диас обаче казва пред The Los Angeles Times, че е вярвала, че Дрю ще се справи с проблема си. “Знаех, че ако всички се придържаме към нея и ѝ дадем подкрепата, от която се нуждае, тя ще намери своя път. Имам абсолютна вяра в нея.”
Дрю Баримор разказва още, че проблемът ѝ с алкохола се е задълбочил толкова много, че терапевтът ѝ, известният психоаналитик Бари Мишелс, е трябвало да прекрати отношенията им на лекар и пациент, въпреки че са работили един с друг в продължение на десетилетие.
“Той просто каза: “Не мога да правя това повече.” Наистина беше заради моето пиене”, не крие актрисата. Тя обаче уважава решението на терапевта си и се надява, че един ден ще може да спечели доверието му обратно.
Всъщност моментът, който се оказва повратен в борбата й с алкохола, е този, в който Дрю Баримор получава предложението за води свое собствено ток шоу. Това се случва през 2019 г. “Мисля, че възможността за шоу като това наистина ме разтърси”, признава актрисата.
И така, две години след като спира срещите с терапевта си, тя се връща при него и той решава отново да работят заедно. Дрю Баримор споделя, че тогава разбира, че е способна да се промени и осъзнава, че трябва да се грижи за себе си по същия начин, както го прави за всички останали.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кое е новото гадже на Аврил Лавин

Само преди няколко дни стана ясно, че Аврил Лавин и годеникът ѝ Мод Сън са се разделили. Първоначално представител на музиканта отбеляза, че допреди три дни, когато той е заминал за турне, двойката е била все още заедно и сгодена. По-късно самият Мод Сън наруши мълчанието и потвърди новината за […]