Обичат ли се все още Брат Пит и Гуинет Полтроу

Може да са развалили годежа си преди десетилетия, но Гуинет Полтроу и Брад Пит все още изпитват любов един към друг. В скорошно интервю за новата линия дрехи на Пит God”s True Cashmere за уебсайта на Полтроу Goop, бившите партньори разсъждаваха върху способността си да поддържат връзка въпреки раздялата си.
В чест на Деня на бащата Полтроу отдаде почит на покойния си баща, телевизионния режисьор Брус Полтроу, който почина през 2002 г. след битка с рака.
“Никога няма да забравя, когато бяхме сгодени и той дойде при мен един ден с очи, пълни със сълзи, и каза: “Знаеш ли, никога не разбрах какво имат предвид, когато казват, че ще спечелиш син, но печеля син”, каза Гуинет Полтроу. “Какво влияние имаше той върху теб? Защо го обичаше, въпреки че не се оженихме, за съжаление.”
“Да, така е”, каза Пит, смеейки се. “О, човече, всичко се получава, нали?”
И двамата се съгласиха, че всичко се е получило, както трябваше, като Полтроу дори се пошегува, че тя “най-накрая намери Брад, за когото трябваше да се омъжи – просто ѝ отне 20 години”, намеквайки за сегашния си съпруг, продуцентът Брад Фалчък.
Пит с нежност изрази, че “е прекрасно да имам Палтроу за приятел сега”, а след това добави: “И те обичам”, на Полтроу откликна с “Обичам те толкова много”.
Двамата се събраха през 1994 г., след като се срещнаха на снимачната площадка на филма “Седем”. Те се сгодиха през 1996 г. и се разделиха няколко месеца по-късно, на следващата година, припомнят от CNN.
По-късно Брад Пит се жени и се развежда с актрисите Дженифър Анистън и Анджелина Джоли, докато Полтроу се жени и се развежда с фронтмена на Coldplay Крис Мартин. Полтроу се омъжи за продуцента Брад Фалчък ​​през 2018 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Лили Иванова изживя голям шок след убийството на...

Лили Иванова изживя голям шок тези дни, а причината е това, което се е случило с нейна близка, което до такава степен я стъписало, че примата останала направо безмълвна от ужас. Преди няколко дни бившата й икономка Мария остава потресена, след като убиват кучето й. 70-годишната жена, която напусна дома […]