Голяма новина за Сашка Васева, тя ще… СНИМКА

Голяма новина за Сашка Васева разтърси феновете й. Дупнишката Мадона, както е популярна поп фолк дивата, мина през редица лични изпитания, но вече е готова за голямото си завръщане.

Ще го направи не къде да е, а на сцената на юбилейното издание на “Пирин фолк” Сандански 2022, където години наред е събирала аплодисментите на хората. Изпълнителката ще бъде част от гост-звездите на фестивала.
Сашка Васева го закъса! След отстраняването на тумора има проблем със… СНИМКА

Първото си участие на “Пирин фолк” Сашка Васева прави още през далечната 1994 г., когато е старта на кариерата й, когато е и основаването на конкурса. Именно на тази сцена тя представя за първи път и някои от най-емблематичните си песни като “Не мога да те забравя, Георги” (1995), “Зелените очи” (1997), “Македонка” (1997) и още много. Последната й поява там пък бе през 2017 г.
Легендата Сашка Васева остава в Германия, наложи се да…
“С много любов идвам на “Пирин Фолк”. Прибрах се в България специално заради юбилейното издание на фестивала. Вълнувам се и съм щастлива, че ще бъда отново в Летния театър, близо до публиката и феновете си”, не крие радостта си Васева.

Както вече е извесно, на 26 август ще се проведе шестото издание на Детския Пирин Фолк, на който специални гост-изпълнители ще бъдат още: Лия, Георги Гоцев, Невена Цонева и Васко Лазаров.
Съпругът на Сашка Васева с извънредни новини за състоянието на певицата след тежката операция
На следващия 27 август на сцената ще се качат Наум Петрески и Зуица Лазова, Ива и Велислава Костадинови и Илия Луков. А на 28 август като гост-изпълнители ще се изявят: Глория, Севдалина и Валентин Спасови, Володя Стоянов.
Почитателите на македонската песен, които нямат възможност да присъстват в Летния театър, ще могат да проследят трите фестивални вечери по 5 /пет/ телевизии, 1 радиостанция, както и онлайн в официалните страници на Фен Фолк ТВ в YouTube и Facebook с начален час 20:45./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Как можеше да се казва Кайли Дженър

Според някои името на човек определя съдбата му, според други то е визитната му картичка. Трудно бихме си представили да се казваме по друг начин, нали… Е, оказва се, че родителите на Кайли Дженър са били на косъм от това да ѝ дадат различно име. Яхнала вълната на една от последените тенденции в TikTok, […]

Subscribe US Now