Памела Андерсън открито за изнасилванията, малтретирането и бурния ѝ живот

Наскоро стана ясно, че със задачата да представи истинската Памела Андерсън се заема самата тя. Прави го чрез документалния филм за живота ѝ – Pamela, a love story, чиято премиера очакваме на 31 януари по Netflix.
По същото време трябва да се появи и автобиографията й Love, Pamela, която разглежда отношенията с децата й, любовния й живот и работата ѝ. 
Още преди скандалният и документален филм и автобиография да са видели бял свят обаче, Памела прави разкритие след разкритие. Този път от страниците на Variaty. В откровено интервю актрисата разкрива някои пикантни подробности за живота си и за бурните години на кариерата ѝ.
Като фактът, че е видяла Джак Никълсън да прави тройка в имението на Playboy. 55-годишната звезда от “Спасители на плажа” разказа как улавя в крачка носителя на Оскар с “две красиви жени”, когато влиза в банята, за да си оправи червилото.
“Всички се кикотеха и се целуваха до стената. Минах покрай тях, за да използвам огледалото над мивката. Опитвах се да не гледам, но не можах да се сдържа и хванах погледа му в отражението. Предполагам, че това го доведе до края, защото се изсмя, усмихна се и ми каза: “Благодаря, скъпа”, разкрива Андерсън пред списанието.
Освен това тя си припомня още една скандална случка през април 1991 г. В първия си ден на снимачната площадка за сериала Home Improvement Памела Андерсън излиза от съблекалнята си и вижда звездата на поредицата Тим Алън да се разхожда по халат в коридора. По това време актрисата е на 23 г. в зората на холивудската си кариера, а Тим Алън е едно от най-познатите лица в индустрията.
“Дойде към мен, разтвори халата си, а под него беше напълно гол. Каза, че така е честно, понеже той вече ме е виждал чисто гола. Сега сме били квит. Засмях се от неудобство”, споделя Памела Андерсън. Тя обаче не си спомня случката с лоши чувства, нито го приема за сексуално посегателство. “Тим е комик, неговата работа е да прекрачи границата. Сигурен съм, че не е имал лоши намерения”, разказва още актрисата. 
Преди 33 години Андерсън пристига в Лос Анджелис от Канада като 22-годишно хлапе, което бяга от насилствен годеник. Playboy поема сметката за хотела, както и самолетния й билет за първа класа, надявайки се, че момичето със свежо лице може да бъде потенциален модел на корицата за изданието през февруари 1990 г. Всъщност Playboy се справят отлично с избора си, защото с течение на времето Андерсън става следващата северноамериканска секс бомба, като Мерилин Монро преди нея, и една от най-разпознаваемите жени в света, благодарение на рекордните 11 корици на Playboy и “Спасители на плажа.”
В много отношения феноменът “Спасители на плажа” – гледан в около 150 страни по света, лежи на нейните плещи. Тогава има така наречените клаузи за Памела в лицензионните сделки, като много от международните телевизионни оператори се интересуват да закупят само епизодите, в които тя се появява. И въпреки това тя казва, че никога не е правилно компенсирана.
Памела твърди, че е изкарвала само 1500 долара на епизод в първия сезон на шоуто. И въпреки, че се смята, че е взимала 300 000 долара на епизод към края на сериала, колегата й Дейвид Хаселхоф, който също е и продуцент, с печелил много повече. И продължава да го прави, след като Amazon Prime лицензира ремастерираната серия за своята библиотека през 2019 г., за разлика от Андерсън, която не взима и стотинка.
“Продуцентите на “Спасители на плажа” направиха състояние”, казва тя. “Просто нямах представителство тогава. Или ноу-хауто. Не осъзнаваш, че когато правиш телевизионно шоу, то ще бъде толкова популярно и че някак подписваш живота си.”
Продуцентите на филма “Спасители на плажа” й правят нищожно предложение за епизодична роля във филма от 2017 г., като се обаждат да настояват нонстоп. “Ставаше наистина, наистина ужасно”, казва тя. “Казаха, че искат да го направя като услуга. Казах: “Правя услуги на животните, не на Paramount.” Толкова много ме тормозиха, за да го направя. Искаха да го направя безплатно, като почит или нещо подобно.” Тя, разбира се, отказва.

По пътя си през годините Памела Андерсън неволно въвежда съвременната таблоидна ера, с натрапчивия блясък на брака й с Томи Лий и онзи откраднат секс запис, който “съсипа животи”, както тя казва. Близо три десетилетия след този провал, който донякъде е виновен за разрушаването на брака й, Андерсън е принудена да преживее унижението на Hulu с Pam & Tommy. Защото както казва самата тя, никой не я попитал дали има нещо против да се “бърка в старата рана” и да излиза подобен филм. Филм, който носи толкова много болка и според нея и не отразява цялата истина.
Но Андерсън не таи лоши чувства. “Казах на Netflix: “Бих искала да поканя Лили Джеймс на премиерата на филма. Мисля, че е трудно да играеш някого, за когато не знаеш цялата история. Нямам нищо против Лили Джеймс. Мисля, че тя е красиво момиче и просто си вършеше работата. Но идеята, че всичко това се случва, беше наистина смазваща за мен”, споделя още Андерсън за филма. 
Сега Андерсън живее огледалната версия на 22-годишното си аз. Тя се събужда в 4 или 5 сутринта, горе-долу по същото време, когато някога се е прибирала вкъщи след нощ на купони с Томи Лий. Тя купува имота в Лейдисмит от баба си преди десетилетия, където в момента живее. Родителите й се грижат за петте й кучета, осиновени от цял свят, когато тя пътува. И за първи път, откакто се помни, е сама.
“Връщам се по стъпките на детството си. Дърветата ме познават от раждането ми. Краката ми първи докоснаха земята, където живея сега. Тук написах и автобиографията си. Обичам да наричам книгата моя “Аве Мария”. Беше важно да се върна и да видя какво си спомням и да разкажа една цяла история.”
Памела Андерсън се връща към детството си, като разказва мъчителните спомени как с брат ѝ са ставали свидетели десетки пъти как баща ѝ физически малтретира майка ѝ. Това ранно излагане на домашно насилие оформя предпочитанията на Андерсън към определен тип мъже – по-скоро лоши момчета, но я учи и как да се защитава. 
Първото й сериозно гадже в гимназията я изритва от кола си, докато шофира с превишена скорост. Друг път се опитва да я прегази, докато върви по тротоара. “Когато узрях, забелязах, че повечето ми гаджета са лоши. И сякаш постепенно ставаха по-лоши”, пише още тя в мемоарите си. 
От Variety отбелязват, че в книгата тя описва и три мъчителни инцидента на сексуално насилие в живота си, всички преди 18-годишна възраст. Освен това разказва за детегледачка, която многократно я е тормозила като дете. Що се отнася до сексуалните посегателства, оказва се, че 25-годишен мъж я изнасилва, когато е само на 12 години. Освен това “приятел” от гимназията и група негови приятели също ѝ посягат сексуално.
“Хищниците търсят някого, на когото да направят неща, които са толкова унизителни, че ще ви е неудобно да кажете на някого”, разказва Памела. “Тези неща наистина оцветяват остатъка от живота ти. Блокираш нещата, за да се заемеш с тях по-късно. И аз се занимавам с тях сега.”
Въпреки че никога повече не е претърпява сексуално насилие, случаите на домашно насилие продължават. Лий излежава шест месеца затвор за това, че рита Андерсън, докато държи 7-седмичния им син Дилън (сега на 24 г.). Макар че това е единственият път, когато Лий физически малтретира Андерсън, тя подава молба за развод.
“Аз не съм жертва и не съм момичето в беда”, смята обаче Андерсън. “Направих своите избори в живота си. Някои очевидно са създадени за мен, други са погрешни, но винаги съм успявала да намеря себе си отново и отново. И това създаде един силен човек и силен родител”, категорична е актрисата. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Памела Андерсън проговори - за изнасилванията, за малтретирането и за бурния си живот (и за тройката на Джак Никълсън)

Наскоро стана ясно, че със задачата да представи истинската Памела Андерсън се заема… самата тя. Прави го чрез документалния филм за живота си – Pamela, a love story, чиято премиера очакваме на 31 януари в Netflix. По същото време трябва да се появи и автобиографията й Love, Pamela, която разглежда отношенията с децата […]