Ива Давидова: Получих заплахи за живота си от моя съпруг БЛИЦ TV

Народната певица Ива Давидова говори за първи път откровено за втория си развод, за който първо БЛИЦ съобщи преди два месеца. Още тогава писахме, че перничанката е спипала мъжа си не само в обикновена изневяра, а в паралелна връзка с друга жена. 

В последните месеци Ива минава през тежки съдебни дела и реши да разкаже цялата история в подкаста “Не съм такъв човек”. 
Оказа се, че Давидова е разбрала по трудния начин за похожденията на своя съпруг и че в Германия той е започнал нов живот с друга жена, докато тя и бебето го чакат да се върне и да ги види. Повече от година той не е виждал дъщеря си, а в съда твърди, че е укривана от майката. 

Ива изплака мъката си пред журналиста Красимир Красимиров и разкри шокиращи подробности от тежкия семеен живот, през който преминава от година насам. Бащата на момиченцето отказва да дава пари за отглеждането му, но Ива е намерила начин да се справя сама и да бъде самотна майка. 
Сигурна е, че в нейното положение са много други жени и това я подтиква да говори за най-голямата си драма досега. Признанията й стигат твърде далеч, след като разказва как е получила заплахи за живота си от мъжа, към когото се е клела във вярност. /show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато кралица Летисия и дъщерите й се наговорят

Май месец се оказа изпълнен с празнични събития за испанското кралско семейство. На 6 май Летисия и Фелипе присъстваха на коронацията на крал Чарлз. Миналата седмица бяха в Уелс за завършването на принцеса Леонор, която се дипломира от престижния колеж UWC Atlantic. А на 25 май цялото семейство на испанския […]

Subscribe US Now