Какво направи принцеса Шарлот

Може да е само на седем, но принцеса Шарлот все по-често се появява на официални събития, свързани с Короната. Като явно има уклон към спорта, защото през изминалия уикенд тя се вълнуваше за финала на Евро 2022 за жени, което беше спечелено от отбора на Англия.
И ето че дни по-късно принцесата придружава майка си и баща си в друга обществена проява.
Принц Уилям и Кейт Мидълтън заведоха дъщеря си на състезания по плуване в Бирмингам, което е част от Игрите на Общността на нациите. С тях бяха и принц Едуард и съпругата му Софи заедно с децата си.
Шарлот очевидно се забавляваше много и следеше внимателно случващото се в басейна, като не пестеше емоционални реакции, подобно на по-малкия си брат принц Луис.
От People съобщават, че това е първото самостоятелно участие на принцесата на официално събитие без двамата й братя.
След състезанието Уилям, Кейт и Шарлот участваха в среща с млади атлети, които се надяват един ден да могат да участват на Игрите на Общността на нациите. Тримата станаха част и от интерактивен уъркшоп за здравословно хранене и почивка за спортисти.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Роклята, с която Джей Ло превзе Италия

За никого не е тайна, че Дженифър Лопес притежава страхотен стил, но европейската Джей Ло вече се издига на съвсем друго ниво. Освен ако не живеем в пещера, със сигурност сме видели снимките на поп дивата, която кръстосва Париж, държейки за ръка своя любим Бен Афлек… с убийствени дрехи. И докато […]

Subscribe US Now