Вихра съвсем забрави за Иван, ето го новия й мъж СНИМКА

Вихра Петрова показа снимки с непознат мъж, в който се е сгушила като някоя тийнейджърка. Усмихнатият господин е добре сложен и получи одобрението на нейните последователи в социалните мрежи. 

След скандалната раздяла с продуцента Иван Христов тя не е показвала публично друг мъж. Прави го за първи път, което говори, че отношенията им са напреднали и доста сериозни. 

Приятели и почитатели на Вихра я засипаха с пожелания. Всички коментари сочат, че бившата тв водеща и нейният избраник много си отиват и им пожелават дълги години да се обичат и да си бъдат верни. 
“Това е вече мъж. Браво”, пишат й нейни приятелки, явно визирайки предишния й несполучлив брак с Иван Христов, от който има дъщеря. “Изглеждате страхотно! Пожелавам ви само щастие и много любов”, пише й пък друга нейна позната. 
За новия мъж на Вихра не се знае нищо, тъй акто тя умишлено е скрила името му. Със сигурност скоро ще разберем кой е пленил сърцето й и ще изплуват детайли от личния му живот./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Няма да повярвате в какъв лукс живее Светлана Гущерова! СНИМКА

Отдавна не е тайна, че Християн Гущеров гледа не просто като принцеса, а като кралица майката на трите си деца Светлана. След като бившата плеймейтка дари младия бизнесмен с първия му син – Добромир, в знак на благодарност Християн й купи нова къща с размерите на палат в полите на […]