Цеци Красимирова и богатият й съпруг стягат куфарите за…

Бившата топманекенка Цеци Красимирова и брачният партньор й – мултимилиардерът Майкъл Струмейтис стягат куфарите за Австралия и Нова Зеландия, пише „ Галерия “.

Вълнуващото странствуване е подарък от обичания на моделката по мотив 43-ия й рожден ден, който отпразнува преди броени дни.

Цеци посрещна персоналния си празник в един от най- скъпите и известни заведения за хранене в Барселона – „ Бутафумейро “ в компанията на най-близките си хора. Партито е траяло цели два дни, така като ден след купона, Цеци е посрещнала още посетители от Америка и Франция.

В момента Красимирова работи по козметичната си линия с здравна марихуана. Преди дни хубавицата изясни, че стартира процедура с регистрация за подслон за котки и търси терен в границите на София и региона. Имала към този момент и сподвижници, огромна част от които всемирски персони./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Щастливо разведена ли е Емили Ратайковски

Много хора още не могат да проумеят как е възможно мъж да изневери на Емили Ратайковски, а отгоре на всичко и да се разведе с нея, след три години брак и дете заедно. Факт е обаче, че една от най-сексапилните жени на земята е разведена. Разведена щастливо би добавила самата […]