Иво Аръков прави шведска тройка в “Съни бийч” СНИМКИ 18+

Късмет извади актьорът Иво Аръков в новия сезон на “Съни бийч”. След като пред камерите намачка чаршафите с екзотичната Манал Ел-Фейтури, която играе разследваща британска журналистка, той се съгласи да направи тройка с красива шведка и нейния партньор.

В желанието си да изкара бързи пари и да си плати кредита, героят на Аръков в “Съни бийч” – морският спасител Младен, реши да стане донор на сперма за сексапилна скандинавка, която не може да забременее.
Иво Аръков скочи в леглото с тъмнокожа красавица СНИМКИ 18+
За негова изненада се оказа, че не просто трябва да се раздели със сперматозоидите си, а да прави секс с чужденката, докато мъжът й гледа. След първоначалния шок, Младен се съгласи да скочи в леглото срещу 10 000 лева, но секунди по-късно се разколеба и побягна от стаята.

Въпреки че на екрана е готов за експерименти, в живота Аръков е много по-обран. В последната година той е верен на ослепителната Габи, с която редовно обикаля из най-красивите кътчета на България.
Иво Аръков празнува една година любов със сексапилната Габи СНИМКИ
Преди дни той разкри и една дълго пазена тайна – че е имал таен брак с рускиня, с която се развел, а впоследствие тя е починала. Сред известните му завоевания пък са дъщерята на Христо Стоичков – Мика и актрисата Елен Колева./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now