Безплатна ледена пързалка ще работи за празниците във Варна

Безплатна ледена пързалка ще заработи за гражданите и гостите на Варна от утре – 11-ти декември до 16-ти януари. Съоръжението е монтирано на входа на Летния театър в Морската градина, съобщиха от дирекция „Спорт“ към Община Варна. 

 

Работното време е всеки ден от 10,30 до 18,30 ч., с почивка от 14 ч. до 15 ч. за обработка на покритието. Кънките ще се получават срещу депозит от 5 лв., който се възстановява след връщането им. Няма ограничения за броя на сесиите за пързаляне, които са по 30 минути. На пързалката ще бъдат поставени информационни табели с регламент за ползване и ще бъдат осигурени дезинфектанти. Специализиран персонал ще осигури обслужването на съоръжението, няма да се допускат повече от 20 лица. На разположение ще бъде и медицинско лице.

В празничните дни ледената пързалка ще е отворена: на 24-ти и 31-ви декември от 10,30 ч. до 16 ч. с почивка от 13 ч. до 14 ч.; на 25-ти и 26-ти декември от 11 ч. до 17 ч., с почивка от 14 ч. до 15 ч.; на 1-ви януари – от 11 ч. до 17 ч., с почивка от 14 ч. до 15 ч.  

 

Next Post

Рекламират Варна като целогодишна дестинация на 10 езика

Рекламират Варна като целогодишна туристическа дестинация на 10 езика чрез инициативата „Варна приветства всички Вас!“. Кампанията е насочена към гостите от Румъния, Израел, Полша, Чехия, Русия, Франция, Германия, Великобритания, Нидерландия и Испания.   Видеопрезентациите на съответния език са публикувани в туристическия сайт на Община Варна сайта visit.varna.bg. Проектът се реализира […]