Когато Ирина Шейк позира по бански, всички…завиждат

Ирина Шейк ни е любимка и често надничаме в профилите й в социалните мрежи, за да видим дали не е публикувала някоя нова секси снимка. А в последните дни моделът истински ни зарадва с ударна доза кадри, които нагорещиха страстите.
Какво бихме могли да очакваме от новите снимки на Ирина Шейк, освен перфектни форми и супер сексапил? Е, тя наистина отново не ни разочарова. Този път кадрите не идват от някоя професионална фотосесия, свързана с многобройните ѝ ангажименти, а от ваканцията ѝ.
Макар да не издава къде и с кого точно се намира, Ирина все пак реши да ни зарадва с малко красота. И не, не говорим за мястото, макар и него да си го бива, а за кадрите, на които руският модел позира по бански.
Ирина споделя и кратко видео с акцент върху тялото и банския костюм, който носи. И както отбелязват някои от феновете ѝ, клипчето е абсолютното доказателство, че не става въпрос за фотошоп, а Ирина наистина има съвършени форми.
Припомняме, че преди време моделът изненада феновете си, като сподели снимка с Брадли Купър от тяхна съвместна ваканция. И тъй като двамата нито отричат, нито потвърждават, че са се събрали отново, няма да се изненадаме, ако и този път прекарва времето си с него.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво накара Марая Кери да скочи дълбоко в океана

Преди няколко дни Марая Кери отбеляза своя 53-и или 54-и си рожден ден. Не е съвсем сигурно на колко точно стана певицата, тъй като информацията в мрежата е противоречива. Но не това е важното. По-същественото е че, както по всичко изглежда, носителката на Грами не само не страда за поредната […]

Subscribe US Now