Какво събра Том и Трумън Ханкс на снимачната площадка

Том Ханкс е актьор с дългогодишен опит на снимачната площадка. И надали има нещо, което все още може да го развълнува, докато се изявява на нея. Оказва се обаче, че има. И това е възможността да си партнира със своя син.
27-годишният Трумън Ханкс играе по-младата версия на героя на своя баща в последния му филм A Man Called Otto. Филмът, създаден по романа на Фредрик Бакман от 2012 г. “Човек, наречен Уве”, ще се разпространява в кината от 13 януари.
Пред People Том сподели какво е да работиш със своето собственото дете. “Без съмнение е нещо специално, защото, знаете ли, аз някога дори му сменях пелените”, казва развълнувано актьорът. “Но в случая трябваше да се абстрахирам от това и да се съсредоточа върху работата. Същото важи и за Трумън.” И продължава: “Трумън бе избран за ролята по няколко причини. Най-вече защото приличаме един на друг, а освен това той има опит и знае как да направи нещата.”
От своя страна Трумън също сподели какво е усещането да бъде до своя звезден баща на снимачната площадка. Освен, че това го изпълва с гордост, младият актьор се пошегува, че заедно с братята и сестрите му са усвоили с годините изкуството да имитират звездата. Което, оказва се, сега е в негова полза.
Том Ханкс има общо четири деца – Колин, 45, и Елизабет, 40, които са от бившата му съпруга Саманта Луис. Трумън и брат му Честър, 32, са от настоящия му брак с актрисата Рита Уилсън.
И ако към Том биват отправяни някои обвинения в непотизъм (или иначе казано шуробаджанащина), то той винаги отговаря с чувство за хумор.
В тази връзка наскоро актьорът говори пред Reuters за своята роля и тази на сина си в предстоящата продукция A Man Called Otto и като цяло за “семейния бизнес”. “Това е нещо, което сме правили винаги”, каза Том. “Всичките ми деца израснаха в кино средите. И всички са много креативни и артистични. И съм убеден, че независимо какъв би бил бизнесът ни – дори и да е водопроводна фирма или цветарски магазин – цялото ми семейство ще се включи в него, когато е нужно. И в крайна сметка няма значение какви са фамилиите ни. Важното е да свършим работата и да поднесем едно истинско и автентично изживяване на публиката”, завършва актьорът.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дива секс оргия с Гери Никол в Германия СНИМКИ 18+

Тийнсензацията Гери-Никол не си поплюва и определено знае как да предизвика скандал. Успя да прикове всички погледи към себе си и на участие в Германия, където местните мъже полудяха по нея и изпълненията й на сцената.  Певицата се подкефила на макс и буквално се разхвърли на четири крака на сцената […]

Subscribe US Now