С какво се похвали първородният син на Джон Ленън

“Доколкото знам, няма как Beatles отново да се съберат, докато Джон Ленън е мъртъв!” Думите са на Джордж Харисън, който също напусна този свят преди няколко години.
Животът на Джон Ленън бе вдъхновение за много хора, за много музиканти, за няколко поколения. Смъртта му бе неочаквана, жестока и нелепа. А на 8 декември се навършват точно 42 години от нея.
Beatles може и да няма как да се съберат, но пък Пол Маккартни случайно се събра и то в Ню Йорк с първородния син на Джон Ленън от първата му съпруга Синтия Пауъл. А Джулиън Ленън много прилича на баща си – визуално и като музикант.
Пол Маккартни и Джулиън се засякоха на летище JFK в Ню Йорк. 80-годишната икона на Beatles не пропусна да си направи селфи със сина на бившия си колега от групата. Джулиън Ленън пък използва своя Instagram, за да сподели снимката, шокиран от шансовете пътищата им да се пресекат.
“Удивително е кого срещате в салона на летището. Никой друг освен чичо Пол… И така, толкова прекрасно и какви са шансовете…”, пише младият изпълнител.  59-годишният музикант е ухилен до уши, докато позира за черно-бяло селфи с 80-годишния мъж, който пък разкри (с още една снимка), че слуша парче не на кого да е, а именно на Джон Ленън в своя Spotify.
По-рано тази година Джулиън разказа колко трудно е било да гледа посмъртното изпълнение на баща си в Гластънбъри. Джон Ленън бе “върнат към живот: чрез магията на видеото и изкуствения интелект, за да изпълни дует от песента от 1969 г. “I’ve Got A Feeling” заедно със сър Пол Маккартни, който представи зашеметяващ тричасов сет на летния фестивал през юни.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Наруши ли кралица Рания протокола на Ватикана

Свикнали сме да приемаме кралица Рания като една от най-елегантните жени и истински пример за подражание в много отношения. В последните седмици обаче модните й избори, подобно на тези на кралица Летисия, събраха доста противоречиви реакции. В края на миналата седмица йорданската кралица беше на посещение във Ватикана заедно със […]