Риана се завръща

Вече от доста време се говори и спекулира кога и дали изобщо Риана ще се върне към музиката и пускането на нови парчета.
Говореше се за издаването на нов албум, но към момента за него не се знае нищо. Но едно поне е сигурно – изпълнителката наистина ще се завърне. И дори няма да е необходимо да чакаме до Супербоул 2023, за да чуем нова песен от нея.
Според The Hollywood Reporter, утре, 28 октомври, Риана ще пусне парчето “Lift Me Up”. То ще е част от саундтрака на “Черната пантера: Уаканда завинаги” (Black Panther: Wakanda Forever) и самата тя е взела участието в писането на текста заедно с Райън Куглър, който е и режисьор на филма.
Според официално обявена информация “Lift Me Up” е записана в пет различни страни, което ни е малко трудно да си го представим как се е случило. Но това ще е първото солово парче на Риана от 2016 г., когато пусна  “Love on the Brain”.
Дългоочакваното завръщане на изпълнителката към музиката няма да е никак случайно, защото песента ще бъде посветена на Чадуик Боузман, който почина през 2020 г. след дълга битка с рака.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Новото попълнение в семейството на Джеймс Мидълтън

Кейт Мидълтън може и да е любимият член на кралското семейство на много хора. Но нейните брат и сестра са не по-малко популярни и се радват на голям интерес. И докато Пипа е заета да отглежда трите си деца, Джеймс е зает с по-друга страст. 35-годишният Мидълтън не крие любовта […]