Когато и Кара Делевин има задръжки

Кара Делевин е от жените, които не се притесняват да говорят открито по всички теми. Сексът също не прави изключение.
Именно към сексуалните преживявания и различни светове, които те могат да отключат, е насочена документалната поредица Planet Sex. В четири епизода Делевин ще се опита да изследва необятните кътчета на човешката сексуалност, като хвърли повече светлина върху въпроси, свързани с връзките, сексапила и популярността на порното.
Но се оказва, че дори моделът има някакви граници на комфорт, които не е готова да премине. В интервю, което е част от изложението MIPCOM в Кан, Кара Делевин казва, че е посетила семинар, който е бил насочен към самозадоволяването.
Но представите ѝ за него са били съвсем различни. Според E! Online, Делевин е отишла на въпросния семинар с нагласата, че ще бъде нещо като лекция и дори имала приготвени химикал и тефтер за водене на записки.
Но се е оказало, че всичко е по-скоро практично, отколкото теоретично. Кара Делевин твърди, че са ѝ казали дали си свали бельото, но тя не го е направила. Просто защото колкото и отворена да е към нови неща, има някакви граници на комфорт, които не би преминала.
Но пък признава, че не си е тръгнала от семинара, а просто е изпълнявала онези задачи, с които се е чувствала комфортно. Без да пояснява какви точно са били те, разбира се. Иначе, Planet Sex трябва да бъде пуснат в Hulu от 18 ноември.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кулагин попиля Славена Вътова, нарече я боклук и....

Скандланият и устат гримьор Валенти Колагин попиля Славена Вътова и нейния мъж, чийто мръсни сделки излязоха на бял свят и сега го грози затвор.  Кулагин е известен с това, че винаги е готов да си каже всичко, което му е на сърце, но го прави с доста пиперлив език и […]