24-годишната Кралица на красотата, която почина след корекция на устните

В четвъртък, 11 април, 24-годишната Кралица на красотата Уайлевис Брито, почива, след като се подлага на операция на устните. 24-годишната участничка в конкурса Мис Венецуела, се престрашава на хирургична интервенция на лицето за отстраняване на “малка бучка” на горната й устна.
Приятел на Уайлевис казва на местните медии: “Тя беше подложена на операция на челюстта поради лицево-челюстно износване и малка бучка, която се образува в горната част на устната й. За да избегне бъдещи усложнения, тя реши да се оперира”.
От тези негови думи става ясно, че не просто козметични, а чисто здравословни са причините, поради които красавицата се подлага на операцията, която обаче има някои здравословни усложнения, водещи до фаталния край.
Смъртта настъпва в Каракас, където моделът живее, след пристигането й от Аржентина. За момента не са известни повече подробности за случилото се.
Моделът ства известна благодарение на участието си в няколко конкурса за красота, сред които и Мис Венецуела. Освен това тя развива кариерата си като журналист в телевизионни програми и различни медии, като America Tucuman или A24.
Уайлевис Брито започва кариерата си на модел само на осемгодишна възраст в Cerynel Fashion Academy. Малко по малко тя си проправя път в света на моделите и стига дотам, че представлява Венецуела на конкурса Мис Свят в Буенос Айрес, Аржентина. 
Миската няколко пъти влиза в заглавията на медиите, след като споделя, че е претърпяла насилие, основано на пола.
Моделът е много активна в социалните мрежи, като има близо 13 хиляди последователи в Instagram, където рекламира някои продукти. Освен това тя демонстрира и различните сътрудничества, които е имала с определени марки по време на нейното представяне на Венецуела в конкурса Мис Свят. Една от последните публикации, които тя споделя, е посещението й на концерта на Карол Джи преди две седмици, пише Marca.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

18 години след края на "Малкълм" - как изглеждат актьорите от сериала днес

“Малкълм” е сериал, който всички помним. Младият гений, роден в лудо и многодетно семейство, споделящ стая с двама братя и легло с един от тях. Ситкомът завладя зрителите по света между 2000 и 2006 г., в които прекарахме доста време пред телевизора заедно Луиз, Хел, Франсис, Рийс, Малкълм, Дюи и […]

Subscribe US Now