В “Ергенът” се хванаха за гушите, става страшно… СНИМКИ

Колкото повече напредва развоя на събитията в “Ергенът”, толкова по-сериозни стават и емоциите на участничките. Някои от тях са готови на абсолютно всичко, само и само да спечелят вниманието на Виктор Стоянов.

Подобна смела волност раздели на лагери момичетата, а тази, която успя да всее напрежение, е Благовеста Бонбонова, която ще покаже, че няма никакви задръжки още тази вечер в 21:00 ч.
“Ергенът” Виктор Стоянов напусна работата си, защото…

Виктор ще изправи участничките в забавно баскетболно състезание, за да види коя колко хъс има за крайната победа. Но по време на надпреварата ще се случи неприятен инцидент, в който една от дамите ще пострада. А малко след това ще се случи най-големия скандал в историята на формата!
Ева от “Ергенът” събра всички погледи с тази секси СНИМКА 18+ от Дубай

Благовеста предизвика раздор в шоуто и се опита да привлече Виктор с изключително провокативно поведение. Тя дръзко сваля бельото си пред Виктор, което стана повод за нечувано възмущение от страна на останалите претендентки.
Виктория от “Ергенът” си смени лицето! Решила е да става…
В крайна сметка решението на някои от тях – Александра, Елвира и Карина, бе да защитят приятелката си, което и окончателно ще раздели момичетата на два враждуващи лагера.

За капак, зрителите ще станат свидетели и на първата целувка, инициирана не от Виктор, а от една от кандидатките за неговото сърце.
“Ергенът” Виктор Стоянов побесня заради тази СНИМКА
Този петък ще се проведе и поредната “Церемония на розата”, след която още една от участничките няма да получи цвете от Виктор и ще трябва да напусне имението завинаги./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Петъчна доза сексапил

Поредната работна седмица се изниза и до края ѝ останаха едва няколко часа. Освен ако някой не е решил да отпраши по-рано. Със или без такъв късмет едно е сигурно – уикендът приближава, а с него и заслужената почивка. Няма и по-добър начин човек да приключи от работа към удоволствие от […]