Люти нападки към Джулиана Гани заради.. СНИМКА 18+

На фона на постоянно увеличаващите се цени у нас, Джулиана Гани и новото й гадже пръскат пари като за световно из екзотични кътчета по света и хич не си дават вид на много загрижени.

Откакто се разведе с бащата на детето си, силиконката не спира да прахосва средства, за да се чувства като истинска принцеса. С Теодор постоянно демонстрират лукса, в който живеят. И, разбира се, предизвикват як хейт в мрежата!
Като от порно сайт: Джулиана Гани си показа всичко от плажа СНИМКИ 18+
Този път двамата отидоха на почивка в Майорка, Испания, а адресираните до тях думи от последователите на тунингованата блондинка, са повече от хапливи.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Teodor Getsov (@tgetsovbjj)

“И тази ти любов няма да трае достатъчно дълго! Страх от остаряване! Подреди си приоритетите, мила!”,гласи един от многото коментари по адрес на Джулката и новия й./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Teodor Getsov (@tgetsovbjj)

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Кралица Рания - от траур до повод за радост

В края на месец май йорданската кралица съобщи за смъртта на баща си Файзал Сиди ал Ясин и оттогава е в траур. Не ето че сега се завръща в официалния си профил в Instagram, за да съобщи една радостна новина. По-голяма дъщеря на крал Абдула II и кралица Рания е […]