Ким Катрал заяви, че никога няма да се сбогува напълно със Самата

Все по-близко сме до момента, в който ще видим триумфалното завръщане на любимата на всички сексапилна пиарка Саманта Джоунс – в продължението на “Просто ей така”. А Ким Катрал, която перфектно се превъплъщава в образа, разкри някои “вътрешни” подробности за предстоящото си участие.
В интервю за предаването Today with Hoda & Jenna Катрал разказа за ролята на Саманта и за това, че тя отново ще оживее, макар и само за миг. Кадърът с Катрал ще се появи на финала на сезон 2,  когато Саманта ще проведе телефонен разговор с главната героиня Кари.
За сцената, Ким използва оригиналната дизайнерка на костюми от “Сексът и градът” Патриша Фийлдс. “Тя ми каза, че хората ще бъдат щастливи да видят отново емблематичната героиня, защото e толкова забавна”, каза Катрал.
Така Фийлд се отправя, заедно с приятели и колеги на Ким Катрал към Bergdorf Goodman – луксозният магазин за висша мода в Манхатън. Целта е да открият “най-страхотния костюм”, пасващ на Саманта. А за да завършат подобаващо екранния блясък на героинята, се присъединяват и стилистите от “Сексът и градът” – гримьорката Кира Панченко и фризьорът Райън Трийгстад.
“Чувствах се така, сякаш се потопих в миналото. Беше един прекрасен следобед, който завърши с чаша страхотно мартини”, каза Ким за преживяването. А на въпроса дали това е началото на по-активното ѝ участие в сериала, актрисата призна: “Ще стигна и до там”.
“Не мисля, че някога ще се сбогувам изцяло със Саманта”, добави тя. “Аз винаги се привързвам емоционално към героите си. Тя ми е дала толкова много и аз съм ѝ изключително благодарна.”
Сезон 2 на “Просто ей така” вече се излъчва в платформата на HBO Max, припомня InStyle.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Голяма радост за Тото от "СкандаУ" и Кристин, показаха как... СНИМКИ

Тото от “СкандаУ”, който днес празнува рожден ден, има още един повод да почерпи – двамата със съпругата му Кристин кръстиха дъщеричката си Ая. “Кръщението е едно от най-важните тайнства! Това е второто раждане на човек – духовното раждане, първото е физическо. Имам две дечица, не – вече са три, защото станах […]

Subscribe US Now