Иво Димчев пак скандализира мрежата след нечестна победа в “Черешката”

Иво Димчев предизвика истинска вълна на недоволство и възмущение в социалните мрежи, след като спечели последното издание на кулинарното риалити “Черешката на тортата” по Нова тв.

Ексцентричният изпълнител през цялото време напълно нарочно даваше ниски оценки на останалите участници, въпреки станарието и кулинарните им изненади. Пет точки, например, получи художникът Александър Балкански – а толкова ниска оценка досега не бе давана в предаването, дори и на най-бездарните в кухнята.
И това доживяхме! Зрители правят секс за 200 лева на концерт на Иво Димчев СНИМКИ 18+
Въпреки че синът на тв легендата Алис Крайчева покани гостите в дома си и ги нагости с домашни продукти, Димчев го сурвака само с пет точки, а всяка следваща вечер даваше ниски оценки на конкурентите си. А те, от своя страна пък, бяха много щедри, даваха основно по десет точки, като едно от малките изключения бе Станислава Айви, която оцени Филипа с девет.
Така само Димчев получи 40 точки и спечели плакета, въпреки несъгласието на шеф Иван Манчев!

Балкански финишира с 35 точки, Григорова е също с 35 точки, Стаси и Филипа получиха по 37 точки.
“За мен лично трябва да спечели Филипа, но Димчев е с най-много точки и печели!”, недоволно връчи приза Манчев, а недоволството ясно му пролича и на физиономията при връчването на наградата.
Иво Димчев търси певци, плаща по 3000 лева за…
Димчев пък коментира във Фейсбук под снимка на кисело мляко и кренвирш: “Кви кулинарии…кви 5 лева… понякога с едно кисело мляко и един кренвирш постигам пълна нирвана!”/show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато и Кейт Мидълтън реши да бъде Барби

Премиерата на игралният филм за Барби наближава, а с това се покачва и вълнението покрай всичко, свързано с легендарната кукла. А явно и самата Кейт Мидълтън не е безразлична към Barbie. Поне доколкото можем да съдим по облеклото й. Принцесата на Уелс никога не е страняла от розовото, но в […]

Subscribe US Now