Дара преспала с мъжа на колежка! Тя научила и…

Дара е откраднала мъжа на своята колежка Маги Джанаварова. Младата варненка е имала кратка секс афера с бургазлията Деян, който бе гадже на Джанаварова.

Дуетната половинка на 100 Кила имаше 3-годишна връзка с Деян, която е приключила през лятото на 2021 година. Причината е била изневяра-оказа се, че мачото е кръшкал на поразия на крехката певица. 
Джанаварова сподели в интервю, че системно е била лъгана, но отказа да разкрие колежката, която й е откраднала гаджето. „Уикенд“ научи, че това е била Дара, но младежът не се задържал дълго и с нея. 

За сметка на това се хвалел с кого е преспал и това достигнало до ушите на рогоноската Маги. Деян го раздавал плейбой и си развявал коня с различни жени, но половинката му трябвало да му бъде вярна и да не се облича разголено. 
Днес изпълнителката е щастлива с нов и по-млад мъж, като е оставила в миналото неверника и Дара. Не е ясно дали варненката е знаела, че Деян е гадже на Маги, но най-вероятно е била запозната с мъжа на колежката си, но това не й е попречило./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Сашо Кадиев награби новата си в страстна целувка СНИМКИ

Сашо Кадиев най-накрая намери любовта в лицето на Ивелина Чоева и двамата не спират да демонстрират публично чувствата си. Не си дават сметка, че бившата на тв водещия и актьор Таня едва ли се чувства добре от този факт, след като никога с нея не се е чувствал по този начин.  […]