Затишие пред буря: Изгониха втори участник в “Къщата на инфлуенсърите”, скандалът назрява! СНИМКА

Очаквано или не, Ваня от “Игри на волята” стана вторият участник, напуснал “Къщата на инфлуенсърите”.

Това се случи след гласуване на съквартирантите, а самата Ваня типично в неин стил заяви, че не е изненадана от нищо. 
Ваня си тръгна от Къщата след балотаж, на който участваха още Виктория Капитонова и Крис. Преди да гласуват за изгонването им всеки един от тримата имаше право на минутка, в която да агитират другите да не гласуват за тях.
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by ꧁Ваня Запрянова꧂ (@vanessaseemoreoriginal)

Самата Ваня призова участниците да гласуват, за когото поискат, защото който я е опознал, я е опознал. “Всеки един глас беше очакван”, заяви тя. 
Така гласовете на Сандев, Стела, Николас и Tattstoner се оказаха решаващи и звездата от “Игри на волята” си тръгна.
 
По-интересни бяха обаче разменените нападки между участниците, които останаха. Така например Стела и Виктория се номинираха взаимно. Стела заяви, че победителката в “Ергенът” я дразни и тя не прави нищо за бита в Къщата. Виктория пък определи Стела за избухлива. 
“Скандалите ще започнат след елиминациите”, пророчески каза Стела и по всичко личи, че ще се окаже права. /show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Катето Евро е в паника! Ето кой сее зараза в дома й ВИДЕО

След като преди броени дни ви показахме какъв натрапник влезе в дома на Сашо Кадиев посред нощ, сега и Катето Евро излови неканен гост в двора си в Кокаляне.  Рано сутринта актрисата била стресирана от чужно присъствие в двора на къщата си. Необезпокояван натрапникът дори използва басейна на звездата, а […]