Какво иска Сам Асгари от Бритни Спиърс

Раздялата на Бритни Спиърс и Сам Асгари шокира света през август 2023 г., а драмата с развода им продължава. Близо половин година след като 29-годишният мъж подаде документи за прекратяване на брака си с попзвездата, множество източници споделят пред US Weekly, че Сам търси допълнително финансово обезщетение за събитията, случили се по време на връзката им.
Изданието се позовава на близък до двойката човек, дори твърди, че Сам е бил свидетел на “нестабилно поведение и промени в настроението” по време на връзката. “Сам смята, че трябва да бъде компенсиран правилно за всичко, през което премина с Бритни”, твърди довереното лице. “Точната сума, която иска, се пази в тайна, но той не е доволен от предложението на Бритни и нейния екип.” Според изданието споразумението за развод в момента е без особено развитие.
Сам подписва предбрачен договор, когато се жени за Бритни през 2022 г., но въпреки това сега има някои изисквания към певицата и затова двамата продължават да спорят. “Нещата станаха много по-сложни, отколкото и двамата си представяха, че ще бъдат.”
Първият източник на списанието подчертава, че Бритни Спиърс е настроена да се придържа към оригиналните предбрачни документи. “Бритни не е в настроение да бъде подтиквана или прибързана да подпише нов огромен чек на Сам”, казва той. “Тя иска да се придържа към написаното в документите и смята, че това е всичко, на което той има право. Точка.”
Въпреки че се съобщава, че Сам Асгари не е финансово ощетен, същият източник казва пред US Weekly, че Сам иска това, което “заслужава” от раздялата. “Сам не страда от липса на пари, но е готов да се вкопчи и да се бори за допълнителните пари, които смята, че му принадлежат.”
Последните новини около развода на Бритни и Сам идват пет месеца след като стана ясно, че се разделят. На 17 август 2023 г. Сам използва стори в Instagram, за да публикува изявление относно раздялата. “След шест години любов и отдаденост един към друг жена ми и аз решихме да прекратим нашето пътуване заедно”, написа той в публикацията в социалните мрежи. “Ние ще запазим любовта и уважението, които изпитваме един към друг и както винаги ѝ желая най-доброто.” 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

На какво е бясна София Вергара

София Вергара е в разгара на турнето по популяризирането на Griselda – сериалът на Netflix, в който играе колумбийската нарко кралица Гриселда Бланко. И макар отзивите за него да са повече от положителни, има нещо, което тревожи актрисата. 51-годишната Вергара се оплаква, че не може да получава твърде разнообразни роли […]

Subscribe US Now