Отново сама ли е Оливия Родриго

Оливия Родриго стремително развива музикалната си кариера. За дебютния си албум Sour тя обра цели седем награди Грами тази година. Но докато в професията ѝ всичко изглежда, че върви по мед и масло, то в личния ѝ живот нещата са малко по-различни.
През юни източник на People разкри, че Оливия Родриго се среща с 26-годишният си колега Зак Байа. “Те наистина се харесват”, сподели той за новата двойка тогава.
Фенове обаче са спекулирали, че двамата музиканти всъщност са заедно още от април месец, след като били забелязани да се разхождат в Ню Йорк.
Едва ли обаче има смисъл вече да се коментира кога е започнала връзката на Оливия със Зак, тъй като те вече са се разделили.
“Връзката им просто се разпадна. Те се срещаха неангажиращо, но от известно време не са се виждали. Не са имали проблеми – просто имат различни работни графици и различни групи от приятели”, разкрива този път източник на Life & Style.
За съжаление на 19-годишната Оливия напоследък не ѝ върви в любовта. Или поне не в по-продължителни връзки. Преди краткия си романс със Зак Байа, тя беше гадже с продуцента Адам Фейз, но отново за малко. Двамата бяха заедно за едва седем месеца.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мижав интерес: Галена, Преслава и Меди претърпяха пълно фиаско СНИМКА

Голям провал бележат сочените за трите най-големи фолк звезди у нас, а именно Галена, Преслава и Меди. те упорито мълчат за срама, който браха преди броени дни, но наш репортер надуши.  Изкуствено набитите имена в медиите се оказаха по-ниски и от тревата и на всички лъсна цялата истината за тяхната […]

Subscribe US Now