Яна Маринова затвори устите с любопитно ВИДЕО за “Капките”

Яна Маринова, която снощи имаше нелеката задача да влезе в обувките на музикалната легенда Майкъл Джексън, показа нагледно през какво точно е минала, за да успее поне да се опита да имитира един от най-известните и емблематични певци в света, след като върху главата й се изсипа безпрецедентна вълна от критики в социалните мрежи.

Актрисата, която не може да се похвали с кой знае какъв вокален талант, прави всичко възможно да компенсира с танци и имитация. А дали й се получава, преценете вие. Междувременно вижте и какво споделя часове след вихрения епизод в “Капките”.
Венци Мицов побесня след “Капките”: Братята Халваджиян да спрат да… ВИДЕО

“На живо зад кулисите, за да видите, че работих с всички сили за Майкъл, не съм се лигавила! Все още не успявам да разбера как да пея и да се движа едновременно, без да си разваля и танца, и песента. Щастлива съм, защото винаги съм мислила, че нямам глас, а преди месец и половина се оказа, че имам При това съвсем не лош, но тепърва се уча да го управлявам.
Жестоко готиния Владо Михайлов ми помогна с този безценен за мен акомпанимент! Напълно справедливо е журито от професионалисти да е разочаровано от дилетантските ми грешки, защото те усещат, че мога повече и е логично да са безкомпромисни, защото до момента нищо не показах. И вашите критики приемам с благодарност, никога не бих се обидила от истината, ценя я с цяло сърце!
Смях в “Капките”: Миро падна от стола заради Димо и Ралица ВИДЕО
Обич много на всички ви! ОГРООООМНО благодаря на грима и стилистите, на зверски добрите участници и на шоуто”, пише брюнетката във фейсбук профила си.
Любопитна подробност е и това, което й пише друг звезден участник в тазгодишните “Капки” – певицата Кали.
“Яна, ти си прекрасна! Това шоу е за имитация и ти правиш най-доброто , на което си способна да имитираш певци! Истината е, че аз те уважавам заради професионализма ти и нечовешката ти отдаденост към всичко, с което се захващаш! Виждам те зад кулисите и знам колко много се трудиш. Ти си Яна Маринова и правиш толкова много неща по съвършен начин, което те прави разпознаваема и обичана!
В Капките просто всичики трябва да се забавляват – говоря за зрителите, а не за участниците! За нас труда е не чак толкова забавен. Ти не си тръгнала да покоряваш музикални класации, че да те трогват критиките отправени към вокалните ти възможности! Ти си прекрасна актриса и ако някой ще прави градивна критика, то не трябва да е към имитациите ти в капките, защото аз мисля, че се справяш супер! Ако някой мисли, че може по-добре, моля нека опита пред огледалото в домът си и след това да пише”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Адам Драйвър - откровен за семейството и новите актьорски превъплъщения

Името на Адам Драйвър доста нашумя в последно време. На 39-годишния актьор бяха поверени значими роли във филми като “Домът на Gucci” от 2021, в който той си прартнира с Лейди Гага, а впоследствие стана ясно, че ще се превъплъти и в образа на легендарния Енцо Ферари, италианския създател на […]