Гърдите на гаджето на Иво Аръков станаха огромни след раждането СНИМКА 18+

Гаджето на Иво Аръков превъртя социалните мрежи с големите си форми XXL размер. Габриела Николаева пъчи гигантски дини, които изглежда след раждането са пораснали още повече. 

Колеги и приятели завиждат на Иво Аръков, че си е хванал такова топ гадже с огромни гърди. 
“Не знаехме, че е такъв цицоман, но видимо е доволен от големите гърди на приятелката си”, коментират негови познати. А тя няма никакво притеснение да я зяпат в пазвата и дори това й доставя удоволствие. 

Иво и Габи станаха родители в началото на май, а бременността успяха да запазят почти до финала, тъй като са суеверни. На снимките на тържеството на малкия Тео се забелязват най-вече гърдите на майката. 
В мрежата пишат, че вече е надминала дори гръдната обиколка на силиконката Джулиана Гани, която е със завидните 2000 кубика. А любимата двойка в момента се намира край морския бряг на заслужена почивка./show.blitz.bg
 
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Риана още по-бременна и още по-секси

Още по време на първата си бременност Риана показа, че няма намерение да прикрива тялото си, само защото то се е променило. Тогава певицата често привличаше погледите по събития, като носеше предизвикателни тоалети, с които показваше немалко плът. И обличаше дори и такива, които разкриваха изцяло корема ѝ. Сега, когато вече […]

Subscribe US Now