Гала втрещи с признание какво незаконно са вършели с Кремена Халваджиян СНИМКА

Наскоро в “На кафе” Гала така си отпусна душата, че се върна към доста пикантен период от живота си, в който заедно с дългогодишната си дружка Кремена Халваджиян са били досущ като Телма и Луиз.

От думите на тв водещата става ясно, че преди няколко години тя е пренасяла контрабандно обувки от чужбина с една от най-близките си приятелки – Кремена Халваджиян, съпругата на тв продуцента Маги Халваджиян. Повод да сподели това стана признанието на Камерън Диас, че преди да стане суперзвезда, е заработвала като “муле” за пренос на дрога.
Ромина Тасевска шашна Гала, мести се във… СНИМКИ

“Камерън Диас може да е пренасяла наркотици, но аз имам случай с Кремена Халваджиян, в който пренесохме осъдително голямо количество обувки през граница. Бяхме с голяма кола, но едва натъпкахме кутиите. 
Изненада! Гала и Евгени Минчев вече са… СНИМКА
Обувките бяха основно за Кремена. Лошото е, че ни накараха да разтоварим всичко. Разглобиха колата, защото решиха, че някакви две блондинки изглеждат подозрително. Обаждаха се за колата да проверяват номера, но накрая всичко се размина благополучно”, сподели в ефир Гала./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Няма да познаете Малина, подмлади се драстично СНИМКА

Манията на поп фолк звездите да изглеждат като недокоснати от времето, никога не е стихвала. Поредното потвърждение за това е звездата от близкото минало Малина, която вече изглежда като младо момиче, въпреки че даже е баба. Оказва се, че изпълнителката е легнала под ножа, за да се преобрази, да премахне […]

Subscribe US Now