Влошава ли се състоянието на Джейн Фонда

През септември Джейн Фонда разкри, че е диагностицирана с неходжкинов лимфом, който изисква лечение чрез химиотерапия.
За заболяването се знае, че представлява рак на лимфната система, при който белите кръвни клетки причиняват тумори в цялото тяло. Сред начините за лечение на болестта са химиотерапия, лъчева терапия, лекарствена терапия, трансплантация на костен мозък и имунотерапия.
Първоначално Джейн Фонда сподели, че се справя доста добре с лечението и химиотерапията ѝ ще продължи половин година. Ето обаче че това време все още дори не е изминало и актрисата разкрива изненадващи новини за здравословното си състояние. А именно – то не се влошава, а напротив – за щастие се подобрява.
Добрата новина тя споделя с пост в Instagram профила си. “Миналата седмица онкологът ми каза, че ракът ми е в ремисия и мога да прекратя химиотерапията. Чувствам се толкова благословена, толкова щастлива. Благодаря на всички ви, които се молихте и изпращахте позитивни мисли. Убедена съм, че това е помогнало за добрите новини”, пише Джейн Фонда.
Тя пояснява също, че вида рак, от който страда, е лечим и това я кара да се чувства късметлийка. Освен това споделя благодарността си за здравната си застраховка и “достъпа до най-добрите лекари и лечения” – нещо, което е непосилно за голяма част от хората в САЩ.
Въпреки не съвсем укрепналото си здраве Джейн Фонда продължава активно да води климатичния си активизъм и дори да присъства на събития. В публикация в блога си тя споделя, че наскоро дори е присъствала на митинг, където е изнасяла речи пред Алианса на демокрацията, пише USA Today.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Изненада! Този участник от "Фермата" се раздели с жена си и направи бебе на друга СНИМКИ

Димитър Господинов-Гуспата, познат от своите участия във “Фермата”, ще става баща за трети път.  Приятелката му Славия е бременна,а  новината дойде като гръм от ясно небе за неговите последователите, че дори и за семейството му. За нея това е първо дете, като двойката очаква момиченцето в началото на пролетта. В […]

Subscribe US Now