Орлин Горанов шокира с признание за здравословен проблем: Приличах на бял чаршаф.. ВИДЕО

“Всичко, в което съм вярвал, продължавам да вярвам. Изгубиш ли вярата си, изпадаш в безпътица, а животът ти се обезсмисля.” Това заяви Орлин Горанов в пред “120 минути” в ефира на bTV през уикенда.

“Любовта е това състояние, в което можеш да правиш чудеса. Тя е многолика. Ако успееш да се докоснеш до висшата любов, да обичаш и да създаваш, да бъдеш креативен и да правиш хората щастливи – няма нищо по-хубаво от това”, добавя певецът.
Жената на Орлин Горанов нагорещи мрежата с тези СНИМКИ
“Аз бях оптимист и до ден днешен съм непоправим оптимист. Проблемът с коноравируса не беше само наш. Беше световен. Ето, че малко по малко нещата си дойдоха на място. Трябва да сме си взели поука, че трябва да бъдем повече заедно, да имаме повече вяра в това, което правим и трябва да имаме любов“, добави той.

“Най-краткият път е към вкъщи. Винаги предпочитам да се прибера при близките си. След работа сме заредени със страшно много адреналин и няма как да легна и да заспя”, посочи Орлин Горанов.
“Публиката не я интересува дали си добре, дали си се наспал, дали си в добро настроение. Затова учим и практикуваме дълго време – да бъдем максимално полезни на сцената. Колегите ми бяха учудени, защото сигурно съм приличал на бял чаршаф, когато излязох с бъбречна криза. Свърших си работата. Камъчето изчезна, всичко приключи и животът продължава”, признава за трудната ситуация певецът.
“Ако сами не си помогнем, няма кой да ни помогне. Да запретнем ръкави и да си направим нашето кътче. Имаше честване за АМ “Хемус” – 40 години. Ако всеки ден бяхме правили по един метър, отдавна да имаме тая магистрала, но да не захващаме тая тема. Всичко е в нашите ръце. Нашият живот е такъв, какъвто го направим. Няма какво да чакаме, а да се захващаме”, добави още Горанов./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Дългоочакваното завръщане на принцеса Шарлийн

Принц Алберт и принцеса Шарлийн са сред най-обсъжданите кралски семейства в Европа. От години години състоянието на връзката им е под въпрос, а дългото отсъствие от Монако на принцесата миналата година още повече разпали твърденията за проблеми. През отминалата седмица обаче княжеското семейство на Монако демонстрира, че не само е […]

Subscribe US Now