Потрес: Роксана друсна кючек с 6-годишния си син ВИДЕО

Попфолк певицата Роксана хвърли в ступор аудиторията си с излизането на новата й песен. Тя представи първия си дует, но не с кого да е, а с малкия й син Сашко Джуниър. Веселата песен “Бейби Шат” бе представена с трогателен видеоклип между майка и син. 

“Скъпи приятели, поднасям ви една песен, която ме кара да се чувствам различно от толкова много изпети песни до сега от мен. Искам да поздравя всички деца в целия свят и техните родители!”, написа развълнувана фолк звездата. 
Роксана обяви голяма новина, чакат шеф Ангелов да… ВИДЕО
Очевидно наследникът й е тръгнал по нейните стъпки, показа завиден музикален талант за момче на неговата възраст. Роксана сподели, че синът й бил много артистичен, взел е по нещо и от нея, и от баща си. Сутрин до обяд мечтае да е полицай, следобед е боксьор, а вечерта е ютубър. Артистичен е, много го влекат камери, а Роксана предполага, че може да стане и актьор. Певицата се забавлява много с песните на сина си.

“Не пее попфолк, знае английски песни, испански и италиански песни, това е от тези онлайн мрежи, в които седят децата днес по цял ден”, споделя тя пред “Телеграф”.
Първо в БЛИЦ! Ето го новия мъж на Роксана, изненадата е голяма СНИМКИ
Певицата има и още един по-голям син- Даниел, той вече е на 21 години. Тръгнал е по стъпките на майка си. “Най-голямото щастие, което една жена може да изпита, е раждането на децата й. Аз съм майка, която живее за децата си”, споделя още тя./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Салма Хайек отново е секси и без грим

Въпреки че е на 58 години, Салма Хайек не изпитва никакво притеснение редовно да се снима по бански за своите над 26 милиона последователи в instagram. Тя публикува снимки от любимите си моменти, а наскоро сподели кадри от едно от своите любими места. “Намери си място, което да те кара […]

Subscribe US Now