Подкрепя ли Чарли Шийн дъщеря си за OnlyFans

Измина над година откакто Сами Шийн – дъщерята на Чарли Шийн и Денис Ричрдс, реши да си направи профил в сайта за възрастни OnlyFans.
Към момента Сами цензурира снимките си, но има намерението скоро да промени това. Когато стана ясно, че ще става секс работник, както самата тя се определя, реакциите на родителите ѝ бяха противоположни.
Денис Ричардс я подкрепи и по-късно самата тя също се присъедини към платформата. Чарли Шийн обаче не приветства особено радостно факта, че дъщеря му ще продава свои голи снимки и видеа.
Година по-късно обаче актьорът от “Двама мъже и половина” е смекчил тона и променил мнението си. В интервю за Bustle Шийн казва, че първоначалната му реакция е била доста рязка заради репутацията, която OnlyFans има.
Чарли Шийн добавя, че по принцип подходът му към нови неща и експерименти не е такъв, но предполага, че фактът, че дъщеря му е била замесена, го е накарал да реагира така. “Тя прави това и то може да бъде много по-успешно и приятно преживяване с моят подкрепа, тази на майка ѝ и други.”
Самата Сами Шийн пък се чувства все по-уверена в това, което прави. “Никога не съм се чувствал по-уверена в тялото си. Мисля, че е така, защото абонатите ми са най-добрите”, казва още дъщерята на Чарли Шийн.
За момента Сами не се чувства комфортно с това да сподели колко пари изкарва от OnlyFans, но пък казва, че има приятел, който е много подкрепящ в начинанието ѝ.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Скъса му нервите: Билалов полудя заради Мариела в "Стани богат", а после получи...

Билалов беше на върха на нервите си в един от последните епизоди на “Стани богат”, а причината се оказа млада дама от специалност “Връзки с обществеността”, която така прекаляваше на моменти с разсъжденията си, че на актьора свят му се зави. Мариела Гешева, която скоро ще се дипломира, заяви още […]