Какво разплака Лейди Гага

На Лейди Гага напоследък не ѝ върви много, много с концертите. Жалко за нея, но жалко също и за феновете ѝ. След като през 2018 г. тя трябваше да прекъсне световното си турне Joanne заради здравословни проблеми, за съжаление сега отново ѝ се наложи да сложи на пауза един от концертите си от новото световно турне. Този път обаче причината за това е друга.
Концертът на Лейди Гага в Маями, част от настоящото ѝ световно турне Chromatica Ball приключи по-рано от очакваното заради непредвидими, природни обстоятелства, пише Entertainment Weekly. А срещу силата на природата, както знаем, хората сме безсилни. Заради силна буря, преминала през района, певицата нямаше как да не каже “стоп” на изпълненията си за вечерта.
Това със сигурност е разочаровало феновете, отишли да видят и чуят на живо любимката си. Самата Лейди Гага обаче също е приела тежко прекратяването на концерта. След като слиза от сцената, тя заснема и качва видео в Instagram, в което през сълзи споделя, че е направила всичко по силите си, за да завърши шоуто си. Но не ѝ се е получило, тъй като стадионът е бил частично открит и ако бе решила да продължи да пее, при тези обстоятелства, хората отвън не биха били в безопасност.
Ситуацията явно наистина е била доста сериозна. Още повече, че дори и мълния е паднала същата вечер в близост до мястото на събитието. “Не знам какво бих направила, ако нещо се случи на някого от публиката или на който и да е член на моя екип, моята група, моите танцьори”, казва притеснено Лейди Гага във видеото.
И освен, че с решението си да постави здравето и сигурността на хората на първо място, изпълнителката показа уважение и загриженост към феновете си и по друг начин. Тя ги успокои и им обеща, че турнето Chromatica няма да приключи. “Ще се видим следващия път, когато съм на сцената”, сподели Лейди Гага.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

"Звездите в нас" напът да претърпи пълен крах! Зрители бесни на журито

Музикалното шоу “Звездите в нас” се появи на екран с големи амбиции от страна на продуцента Маги Халваджиян, а зрителите очакваха шоуто да бъде на макс, както да свикнали в “Като две капки вода”. Очакванията се разминаха с действителността.  Зрителите заявиха възмущението си още по време на първия концерт, но […]