Кой и защо е тормозил Бионсе като дете

Бионсе може да се е издигнала до върха, но нейните връстници не винаги са гледали на нея като на кралица, според майка й, която казва, че поп звездата е била тормозена, докато расте.
Тина Ноулс разговаря с Vogue и споделя спомени за трите си момичета – Бей, Соланж и Кели Роуланд, в това число израстването и сърцераздирателния тормоз, който е преживяла по-голямата й дъщеря.
Тина настоява, че Бионсе е била доста срамежлива навремето и, за съжаление, плахостта е довела до някои сблъсъци с хулигани. 
“Бионсе беше много срамежлива и понякога я тормозеха. Дойде момент, в който се застъпи за другите – за нейните приятели, не за себе си. Тя ги защити без да се замисли. Ставам емоционална, когато говоря за това, бях толкова горда с нея”, разкрива Ноулс пред списанието.
Що се отнася до Соланж и Кели, Тина ги помни съответно като активист и миротворец, а тъжната усмивка на лицето й показва, че тя има приятни спомени от онези ранни години.
Що се отнася до Бионсе, тя спомена за тормоза преди години, по време на интервю с Опра през 2003 г., като разказа как някои деца са се смеели на това колко големи са били ушите й.
Въпреки че излезе преди два месеца, Cowboy Carter на Бей все още е в топ 10 в класациите на Billboard 200 и счупи рекорди в Spotify след излизането си. А нейното турне Renaissance миналата година буквално даде тласък на американската икономика, така че дребните обиди от миналото със сигурност вече са забравени. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ирина Шейк с няколко изненадващи селфита

Ирина Шейк безспорно е един от най-красивите модели в света, но след раздялата й с Бардли Купър за личния й живот се чува съвсем малко. За кратко тя имаше връзка с Том Брейди, но напоследък явно прекарва времето си в друга компания… Тази на дъщеря си Леа. През отминалия уикенд […]

Subscribe US Now