Джони Деп, това ти ли си

През последните няколко месеца свикнахме да виждаме Джони Деп доста често. Най-вече заради непрекъснатото му присъствие в съдебната зала, покрай делото му за клевета срещу бившата му съпруга Амбър Хърд.
Свикнахме и с  характерните си мустаци и брада, с които актьорът се подвизава в Холивуд от деситилетия наред. 
От тях обаче вече няма и помен. Сега Джони Деп изглежда почти неузнаваем, след като обръсна емблематичната си брада и мустачки.
59-годишният актьор показа чисто новия си гладко избръснат външен вид по време на турне със своя приятел, музикантът Джеф Бек, след като двамата изнесоха концерт в Ню Йорк, съобщава Hollywood Life.
След концерта в Ню Йорк, Джони Деп отдели време, за да даде автографи и поговори с почитателите си. От папарашките снимки, които се появиха в Instagram се вижда, че актьорът носи шапка на сини райета и големи слънчеви очила със сини стъкла, които закриват по-голямата част от лицето му.
Нищо обаче не може да скрие голямата му усмивка. Джони Деп изглежда доволен от живота и има за какво. След края на делото срещу Амбър Хърд като че ли се случват само хубави неща и става все по-интересно. Актьорът жъне успехи както в личен, така и в професионален план.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Генчо от "Игри на волята" накара гаджето си да онемее след тази изненада СНИМКА

Знаете как се получава много често – под суровата външност се крият най-истинските хора. Така май ще се окаже и с Генчо от “Игри на волята”, който безспорно е един от най-силните мъже в шоуто тази година.  И докато Генчо е обвиняван от зрители и зрителки, че е женомразец, то […]