Защо Винс Макмеън вече не е изпълнителен директор на WWE

През годините кечът се превърна от просто зрелищна забава в бизнес за милиони (ако не и за милиарди). И каквото и да си говорим Винс Макмеън е един от основните виновници за това.
Винс и съпругата му Линда основават компанията, която в последствие се превръща в WWE още през 1980 г. и успяват да я превърнат в една от най-популярните и водещи в цял свят. През годините, разбира се, е имало проблеми. Има и сега.
Сега разбираме, че Винс Макмеън доброволно се е оттеглил от поста си на изпълнителен директор. Според The Wall Street Journal, причината е, че бордът на директорите ще разследва съмнително плащане в размер на 3 милиона долара, което Макмеън е осъществил към вече бивша служителка на Световната федерация по кеч.
Съмненията са, че двамата са имали интимни отношения, а тези 3 милиона са цената, която Винс е трябвало да плати, за да не си навлече повече проблеми. Докато случаят се разреши, неговата дъщеря – Стефани Макмеън, ще поеме временно поста на изпълнителен директор, пише The Hollywood Reporter.
Винс пък ще продължи да отговаря за креативното съсъдържание в WWE. И поне към момента се твърди, че повече изявления няма да бъдат правени, докато разследването не приключи. WWE е публична компания, но семейство Макмеън държи голяма част от акциите.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

И Мария Игнатова изду джуки, сложи скули и ботокс СНИМКИ

И Мария Игнатова доказа, че суетата е по-силна от всичко, дори и от личните принципи. Ако доскоро сте си мислели, че тв водещата разчита само на спорт и някоя и друга безобидна разкрасителна процедура, за да изглежда добре, то картинката вече е доста по-различна – и в полза на естетитчната […]

Subscribe US Now