Секси дупето на Алекс Раева

За никого не е тайна, че Александра Раева обича да прекарва колкото се може повече време топло и по всичко личи, че има пристрастия към райски кътчета на другия край на света. Виждали сме я да си изкарва страхотно на Малдивите, докато се гмурка в кристалните води на Индийския океан.
И тази година Алекс не изневери на себе си и отново се отправи към Малдивите. Преди около два месеца родната водеща, актриса и певица качи няколко невероятни снимки, като сподели с феновете си красотата на тези лазурни острови, които изобилстват от богат морски живот.
Алекс Раева ни показа как се забавлява, докато изпраща залеза на яхта, купонясва с приятели, радва се на папагали и се гмурка с пълно бойно снаряжение. Не мина много време и ето, че актрисата пак е на море. Не закъсняха много и кадрите от следващата ѝ слънчева ваканция. За момента певицата не дава информация къде се намира, но няма голямо значение, след като е по бански и е толкова секси.
“Бях забравила какво е слънце”, пише Алекс Раева под кадрите, на които я виждаме да позира по бански отново на яхта някъде в открито море. “Страхотни форми”, както отбелязаха и последователите ѝ в Instagram. Не можем да отречем, че се надяваме това да не са последните снимки от нея по бански за това лято.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мрежата гърми! Лили Иванова със специални думи за Галена СНИМКА

Мрежата прегря от коментари, след като голямата Лили Иванова си позволи да коментира колежката си Галена. Досега от фолк бранша е споменавала единствено Софи Маринова, но ето че дойде ред и на изпълнителката на “Сватба”.  Примата на естрадната музика се обърна към Галена със специален пост в социалната мрежа. Примата […]

Subscribe US Now