Какъв ще е полът на второто дете на Сами Хоссни

Само преди няколко седмици Мила Савова и Сами Хоссни изненадаха всичките си последователи с новината, че ще стават родители за втори път.
Тогава те казаха, че очакват новото попълнение в семейството през март 2024 г., но не разкриха пола. Разбира се, не сме си и мислели, че ще се бавят кой знае колко много преди да обявят и тази важна подробност.
Отново от профилите на Сами Хоссни и Мила Савова в Instagram разбираме какво ще бъде второто им дете. Новината те съобщиха в компанията на сина им Тарек и с помощта на конфети със син цвят – за момче, и с розов – за момиче.
От цвета на конфетите става ясно, че второто им дете ще бъде момиче. “И точно така нашият свят стана малко по-цветен”, написа Савова в социалната мрежа.
От видеото виждаме, че всичко се е случило сред природата, а след това двамата са се погрижили да съберат всички конфети, за да не замърсяват.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тото с първа активност след скандала с Тити Папазов

Изминаха около два месеца откакто гневът на хората се стовари върху Тото от СкандаУ. В този период той пусна два клипа в канала си, като вторият бе изтрит само няколко часа по-късно заради съмнения в плагиатство. През всички тези седмици Тото не бе публикувал нищо в социалните мрежи, но пък […]