ПЪРВО В БЛИЦ: Жената на Здравко от “Биг Брадър” преби зрелищно любовницата му в Приморско

Зрелищен женски бой, скубане, заплахи за удавяне и изхвърлен в морето телефон – съвсем истинска риалити драма се разигра на крайбрежната алея в Приморско между законната съпруга на брадъра Здравко Василев – Христина и полуофициалната му любовница.

За грозната случка, която се разрази насред обществения дебат за насилието в страната, алармира лично в социалните медии пострадалата Божена.
„Снощи бях брутално нападната на алеята в Приморско от ревност… от жена! Разминах се с доста количество изскубана коса, заплахи за живот, обиди от всякакъв вид, но изпитах и огромен страх за живота си в един момент. Когато чуеш „Божена, можеш ли да плуваш?” и усещаш как някой те дърпа за косата в скалите да иска да те хвърли едва ли не в морето”, оплака се пострадалата.

Божена е от словашки произход, но от години живее и работи в курортния град, като е обществена тайна, че от около две години поддържа гореща връзка с брадъра Здравко. Защо конфликтът ескалира точно сега не е съвсем ясно, но от дни градът говори само за това как вбесената брадърица Христина налетяла на съперницата си, като даже си била довела подкрепление от две дами, служителки в семейния ресторант.
Унизената Божена от своя страна побързала да подаде официална жалба в полицията, за което споделя и лично в поста си в социалните мрежи. От районното управление в Приморско реагирали веднага и прибрали побойничката.
Христина прекарала нощта в ареста, като според свидетели била във видимо нетрезво състояние. Какво се е случило след това в къщата на Биг Брадър-ите в Приморско не е ясно, но в коментари в социалните мрежи не закъсняха и въпросите за ролята на Здравко в цялата драма.

Божена
Със сигурност тя се появява в най-неподходящият момент за него предвид поредния му опит да влезе в политиката. След фиаското, което претърпя като кандидат-кмет в Приморско и многобройните му трансфери от една към друга политическа формация, този път той се е прицелил в място на общински съветник в Бургас. Затова сега давал мило и драго да потули срамната история.
Ясно е, че тя ще го лиши окончателно от амбицията му да се реабилитира като отговорен мъж с щастливо семейство, която се изпари още по времето на Вип Брадър 2.Тогава Христина спечели именно благодарение на съжалението, което събра от публиката заради многобройните похождения на съпруга й.
Сега обаче под въпрос е и имиджът му на общественик и защитник на справедливи каузи, който той се опитва да поддържа, след като собствената му жена упражнява публично физически и психически тормоз. Това не е и първата подобна история в семейство Василеви.

Божена
Тези дни в Приморско отново се разказва историята за брата на Здравко – Стоян, който преди няколко години също упражнил физическо насилие върху младеж, с когото съпругата му му сложила рога. Нито тази случка, нито това, че Стоян Василев се оказа инвеститор в скандалната подпорна стена на Алепу, обаче са спирачка и за неговите собствени политически амбиции.
В момента баткото на брадъра е общински съветник в Приморско, но не крие и амбициите си да седне на кметския стол. Според запознати отчаяните амбиции на Василеви да намерят топло място в политиката са свързани със сериозните проблеми в бизнеса им и натрупани дългове, които се надяват да решат по този начин.
Не е тайна, че печалбите от Биг Брадър са отдавна профукани, а след поредица от недалновидни решения Здравко дори опря до гурбет в чужбина. Една от версиите за последния публичен скандал е дори, че последната капка от търпението на темпераментната сливенка Христина се изчерпало заради разгулни харчове на мъжа й за подаръци и ваканции с любовницата./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво е да си болногледач на Брус Уилис

В началото на годината Брус Уилис сподели за тежката диагноза, с която се бори – деменция. На този етап медицината не е открила ефективно лечение за болестта, която сериозно затруднява ежедневието и нормалния начин на живот. И близките на актьора вече със сигурност са се убедили в това, но имат важната роля да […]

Subscribe US Now