Как си живее Мелания Тръмп без Доналд

Доналд и Мелания Тръмп бяха една от най-коментираните двойки в света, докато живееха в Белия дом. След това обаче рязко изчезнаха от медийното внимание и усилено се заговори, че бившата Първа дама с нетърпение е очаквала края на мандата, за да сложи край и на целия театър с брака им. А покрай обвиненията и делата срещу бизнесмена отношенията им съвсем охладняха.
Последно ги видяхме заедно по Великден, а след това Мелания заживя своя нов живот далеч от съпруга си. Според източници, цитирани от People, на нея й е омръзнало от вечните проблеми покрай Доналд Тръмп и въпреки че публично го подкрепя, предпочита да стои далеч от медиите и съдебните зали и да живее в уединение.
По повод четвъртото повдигнато обвинение срещу бившия американски президент, Мелания Тръмп е коментирала, че това си е негов проблем, а не неин.
Въпреки това близкият до нея източник коментира пред изданието, че тя е в течение с всичко, случващо се с мъжа й, и го подкрепя, но не иска и нейното име да се забърква в скандалите. Затова и не присъства на събитията, които Тръмп организира след изслушванията си в съда, за да изкаже своята гледна точка и пред медиите.
Говори си, че Мелания прекарва по-голяма част от времето си в апартамент в Trump Tower в Ню Йорк и се среща най-вече със сина си, родителите си и малка група от най-близките си приятели.
През това време Доналд Тръмп играе голф в Ню Джърси, обикаля съдилищата или американските градове като част от предизборната си кампания. Двамата са вечеряли преди дни с приятелска двойка, но какво означава това за отношенията им, можем само да предполагаме.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво не знаем за най-големия син на принц Алберт

Принц Алберт и принцеса Шарлийн са една от най-обсъжданите кралски двойки в Европа. Бракът им мина през много премеждия, но двамата се радват на двете си деца – осемгодишните близнаци принц Жак и принцеса Габриела. Малко хора обаче помнят, че 65-годишният Алберт има още две по-големи деца от предишни връзки […]

Subscribe US Now