Камерън Диас в рядка публична поява със съпруга си и малката си дъщеря

Колкото и да се опитва да държи личния си живот настрана от общественото внимание, Камерън Диас трудно може да остане незабелязана. И дори една обикновена неделна разходка със семейството ѝ, се превръща в любопитен момент за нейните многобройни почитатели.
През уикенда Камерън бе уловена от папараци, докато излизаше от заведение за хранене в Монтесито, Калифорния, придружена от съпруга си Бенджи Мадън и малката си дъщеря Радикс.
На снимките се вижда звездата от “Ангелите на Чарли”, която държи за ръката тригодишното дете, докато то палаво подскача на паркинга на ресторанта. И малката е толкова игрива, че дори губи червените си обувки по път към семейния автомобил. Ето защо Камерън е принудена да я носи на ръце, докато Бенджи държи обувките, пише Page Six.
Мадън и Диас правят впечатление и с подчертано небрежния си стил – облечи изцяло в черно, ежедневно облекло. 51-годишната актриса носи диоптрични очила, с черни рамки, а косата е прибрана обикновена опашка.
Явно когато излиза с малката си дъщеря, Камерън Диас е преди всичко майка и фокусира вниманието си върху грижите за детето, а не на външния си вид.
Актрисата и нейната половинка посрещнаха малкото си момиченце на бял свят през януари, 2020 г. “Толкова сме щастливи, благословени и благодарни да започнем новото десетилетие с раждането на нашата дъщеря Радикс Мадън”, написа тогава Диас в Instagram, а малко по-късно изтри публикацията.
Двойката остава и до днес дискретна за връзката си. Макар че, все пак понякога леко открехва завесата към любовта си, споделяйки колко щастливи се чувстват от партньорството си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Момчил стана спасител, а Денислава бе обляна в сълзи в "Игри на волята" заради...

Старейшините спечелиха последната териториална битка за сезон 5 на “Игри на волята”. Те постигнаха триумф на Арената благодарение на компютърния гений Момчил Василев, който успя да реши уравнението в последната част на битката. И въпреки че в един момент отново си послужи с нечестно действие по време на един от […]