Как се целува Джордж Клуни

Оказва се, че един от най-желаните ергени в Холивуд има своите слаби места в любовта. Въпреки че много жени копнеят да се озоват в прегръдките на Джордж Клуни, едва ли някоя би предположила, че не го бива в целувките. Е, поне според един от режисьорите, с които работи.
И самият Клуни не очаква уменията му да бъдат разкритикувани.
Актьорът е ужасен, когато използва своите “движения от реалния живот” на сцената и… бива разкритикуван.
Неприятният момент се случва в началото на кариерата му, докато снимал интимна сцена със своя колежка и бил изобличен от режисьора за неговия “неправилен” начин да се целува.
“Спомням си, че в началото на кариерата ми трябваше да участвам в една сцена с целувка с това момиче и режисьорът ми каза: “Не така.” И аз си казах: “Пич, това е моят начин! Това е, което правя в реалния живот!”, разкрива той пред The ​​New York Times.
А Джордж Клуни е целувал много известни дами от големия екран.
Той целува Джулия Робъртс през 2001 г. в “Бандата на Оушън”. Следва целувка с Вера Фармига във “Високо в небето” от 2009 г. Джуди Гриър също получава целувка във филма “Потомците” от 2011 г. Последната потърпевша отново е Джулия Робъртс – този път в най-новия им филм “Билет за рая”. Заснемането на целувката, обаче, далеч не е минава толкова безпроблемно и… бързо. И двамата се шегуват, че са им били необходими 80 дубъла, за да заснемат една единствена сцена с целувка в предстоящата романтична комедия.
Двамата актьора, които са и дългогодишните приятели уточняват, че екранната им игра е отнела около шест месеца, за да стане перфектна. “Казах на жена ми: “Отне ми 80 дубъла” и тя беше като “Какво, по дяволите?”, разказва Клуни.
От своя страна Джулия Робъртс, която е щастливо омъжена за Даниел Модер, бърза да допълни: “Отне ни 79 пъти да се смеем и след това един кадър как се целуваме.”
“Билет от рая” разказва историята на двама разведени съпрузи (в ролите са Джордж Клуни и Джулия Робъртс), които се съюзяват и отпътуват за Бали, за да попречат на дъщеря им да се омъжи твърде скоро. Грешка, която самите те са направили преди години. 
Премиерата на филма е предвидена за тази есен, но конкретна дата все още не е известна.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Титлите (и доходите), които Уилям и Кейт наследиха

Смъртта на кралица Елизабет стана причина много от досегашните титли в кралското семейство да бъдат променени. Разбира се, най-съществената промяна е, че след повече от 70 години Великобритания отново има крал. Но също така вече разполага с нови принц и принцеса на Уелс. Стана ясно, че Чарлз III предаде титлата […]